Soorten airco

Ontdek uw perfecte Cool

IZI Cool biedt een breed scala aan airconditioningsystemen voor uw comfort.

Laat ons team van experts u helpen bij het kiezen van de beste koeloplossing voor uw huis of kantoor.

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties.

Onze toegewijde experts geven u graag persoonlijk advies op maat van uw specifieke behoeften.


Soorten airco
Soorten airco

Bij IZI Cool zijn we ervan overtuigd dat comfort nooit ten koste mag gaan van uw welzijn of de natuur. Daar zorgen we voor door onze klanten in België energiezuinige, gezonde en fluisterstille airco’s aan te bieden. Onze collectie omvat twee types: Modellen met een externe unit en modellen met een ingebouwde ontvochtiger en ventilatiesysteem voor extra comfort.

Bij ons bedrijf weten we hoe belangrijk het is om het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat te hebben. Wij bieden hoogwaardige airco’s voor zowel woningen als bedrijven, zodat iedereen een optimaal comfort in zijn ruimte kan ervaren. Met onze jarenlange ervaring in alle soorten koelsystemen kunnen wij u deskundig advies geven om u te helpen het beste model voor uw behoeften te vinden. Laat ons u helpen een frisse en gezonde sfeer te creëren met slechts één aankoop.

Wilt u meer weten over wat wij te bieden hebben? Vul uw contactgegevens in op deze pagina en ons team zal u voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

soorten airco

Afkoelen met deze 10 soorten airco’s

Bij IZI Cool weten we hoe belangrijk het is om u comfortabel en koel te houden in uw huis. Daarom streven wij ernaar om u te voorzien van de beste airco’s die er zijn. Of u nu een snelle afkoeling nodig hebt of uw huis het hele jaar door op een constante temperatuur wilt houden, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Laten we eens kijken naar 10 verschillende soorten airco’s die u zeker koel houden.

Split airco zonder externe eenheid

Airco’s zonder externe eenheid zijn een van onze populairste modellen voor efficiënte en kosteneffectieve koeling. Bij dit type airconditioner zijn de binnen- en buitenunit met elkaar verbonden door buizen en slangen, waardoor de installatie snel en eenvoudig is. Aangezien er geen buitenunit is, kunnen deze modellen ook worden geïnstalleerd in ruimtes met beperkte ruimte, zoals ramen of muren. Onze airco’s zonder buitenunit zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogensniveaus om aan alle eisen te voldoen.

Wandairconditioner

Airconditioners voor wandmontage zorgen voor krachtige koeling met minimale verstoring van uw interieur. Deze modellen kunnen gemakkelijk aan elke muur worden bevestigd en werken stil terwijl ze uitstekende prestaties leveren. Als u over beperkte ruimte beschikt, zijn airconditioners voor wandmontage een uitstekende keuze, omdat ze maximale koelprestaties bieden bij een minimaal ruimtebeslag.

Vloer gemonteerde airconditioner

Op de vloer gemonteerde airconditioners bieden een hoog comfortniveau voor tijdelijke of permanente installaties. Zoals de naam al aangeeft, staan deze units direct op de vloer en zijn daarom ideaal voor ruimtes waar wandmontage niet mogelijk of praktisch is. Vloerstaande airconditioners zijn er in verschillende maten, zodat er zeker een is die precies aan uw behoeften voldoet.

Ductless split airco’s

Ductless split systemen bieden een uitstekende flexibiliteit voor verwarming en koeling in huizen of kantoorgebouwen van elke grootte. Deze systemen maken gebruik van meerdere binnenunits die via koelmiddelleidingen verbonden zijn met één buitenunit. Hierdoor kunnen individuele kamers of zones onafhankelijk worden gekoeld, waardoor de efficiëntie en het comfort in het hele gebouw optimaal worden geregeld.

Warmtepomp airco’s

Warmtepomp-airconditioners bieden het hele jaar door klimaatregeling met slechts één systeem – perfect voor wie ultieme klimaatregeling wil zonder aparte verwarmings- en koelsystemen. Warmtepompen brengen thermische energie over tussen twee locaties met behulp van koelgas, in plaats van zelf thermische energie op te wekken zoals traditionele ovens. Dit maakt ze ongelooflijk efficiënt en vermindert de totale energiekosten op termijn aanzienlijk.

Cassette airconditioners

Cassette-airconditioners zijn speciaal ontworpen voor kleine ruimtes zoals verlaagde plafonds, waar normale wand- of vloerunits moeilijk te installeren zijn vanwege ruimtegebrek of toegangsproblemen. De cassette-units zelf zijn klein maar krachtig genoeg om efficiënt te koelen in grotere ruimtes wanneer meerdere units aan elkaar worden gekoppeld, waardoor ze een uitstekende optie zijn voor zowel woningen als commerciële gebouwen.

Multi-split units

Multisplit-units bestaan uit meerdere binnenunits die via afzonderlijke afstandsbedieningen door een buitenunit worden aangestuurd – wat zorgt voor gemak en uitstekende opties voor klimaatregeling. Met dit type systeem kunt u de temperatuur in elke kamer afzonderlijk regelen zonder de andere kamers in de buurt te veel te beïnvloeden. Dit maakt het ideaal voor bedrijven of grote gezinshuishoudens die willen besparen op energiekosten en tegelijkertijd willen genieten van een op maat gemaakt comfortniveau waar dat nodig is.

Raamairco’s

Airconditioners voor ramen zijn een van de meest kosteneffectieve oplossingen om snel en gemakkelijk de drukkende zomertemperaturen te verdrijven. Ze worden meestal geleverd met vooraf geïnstalleerde frames, zodat de installatie niet al te ingewikkeld is en er geen andere accessoires nodig zijn dan de stekker in het stopcontact te steken en ze in het raam zelf te plaatsen.

Het is echter belangrijk dat u geen airco kiest met een te hoog geluidsniveau, want dat kan bij gebruik binnenshuis behoorlijk merkbaar worden…. dus let op een laag decibelniveau voordat u tot aanschaf overgaat.

Draagbare/mini-split/mobiele units

Draagbare/mini-split/mobiele units bieden veel flexibiliteit als het gaat om het verplaatsen tijdens de seizoenen, aangezien ze geen uitgebreide installatieprocedures vereisen zoals traditionele units (bv. het boren van gaten door muren en plafonds, enz.). Draagbare airco’s variëren van zeer kleine modellen voor één kamer tot grotere versies voor meerdere kamers, dus u hebt veel opties wanneer u overweegt welk apparaat het beste bij uw specifieke behoeften past.

D ontvochtigers & ingebouwde ventilatie modellen

In bepaalde modellen ingebouwde ontvochtigers en ventilatoren zorgen voor extra comfort binnenshuis – vooral in vochtige klimaten waar overtollig vocht zich ophoopt, wat na verloop van tijd kan leiden tot ongezonde leefomstandigheden (schimmelvorming, enz.). Deze geïntegreerde functies helpen niet alleen de vochtigheid te verminderen en de kwaliteit van de luchtstroom te verbeteren, maar zorgen ook voor een optimale aanpassing van de kamertemperatuur, d.w.z. minder schommelingen.

Soorten airco
Soorten airco


5 redenen waarom u vandaag nog een energiezuinige airco nodig heeft

Bij IZI Cool weten we dat een comfortabel klimaat op zwoele dagen meer is dan een noodzaak. We weten ook hoe belangrijk het is om energie te besparen en milieubewust te zijn. Daarom behoren onze airco’s tot de energiezuinigste, gezondste en fluisterstille modellen die er zijn! Of u nu een binnen- of buitenunit voor uw airco nodig heeft, izi cool heeft voor beide de perfecte oplossingen! In dit artikel geven wij u vijf redenen waarom vandaag investeren in een energiezuinig model zich morgen terugbetaalt.

Bespaar geld op uw energierekening

Energie-efficiënte airco’s zijn de perfecte manier om elke maand geld te besparen op uw energierekening. Ze gebruiken minder elektriciteit om uw huis te koelen of te verwarmen, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing zijn die geen afbreuk doet aan de resultaten! Bovendien draagt u uw steentje bij aan het milieu – een win-winsituatie.

Beter voor het milieu

Door energie-efficiënte airco’s te gebruiken, helpt u niet alleen energie te besparen en de ecologische voetafdruk van uw huis te verkleinen, maar draagt u ook bij aan een groenere toekomst voor iedereen. Omdat deze airco’s minder elektriciteit gebruiken om uw huis te koelen of te verwarmen, komen er minder verontreinigende stoffen in de atmosfeer terecht.

Gezondere luchtkwaliteit binnenshuis

Energie-efficiënte airco’s bestrijden niet alleen hoge temperaturen, maar hebben ook een filtersysteem dat voorkomt dat gevaarlijke deeltjes de lucht in uw huis vervuilen. Dit draagt bij aan de veiligheid en het welzijn van u en uw dierbaren.

Stille werking

Conventionele airco’s zijn berucht om hun harde werkingsgeluiden die uw dagelijks leven kunnen verstoren. Gelukkig zijn energie-efficiënte airco’s ontworpen met het oog op rust en stilte – zodat u rustig kunt slapen of ontspannen zonder ongewenst lawaai in uw leven.

Verschillende soorten airco’s

Bij IZI Cool hebben we een breed scala aan airco’s die aan uw behoeften voldoen. Wilt u een airco zonder externe onderdelen? Of hebt u er een nodig die deze onderdelen integreert? Wij garanderen dat onze uitgebreide collectie de perfecte oplossing voor u heeft. Bovendien zijn sommige van onze modellen uitgerust met ontvochtigers en luchtverversingssystemen, zodat uw huis het hele jaar door gezond en comfortabel blijft.

Een energiezuinige airco is een must in de wereld van vandaag. IZI Cool heeft de perfecte oplossing voor al uw behoeften – van het besparen op elektriciteitskosten tot het beschermen van het milieu en het creëren van een gezonde leefruimte. Wij zetten ons in om alleen producten van de hoogste kwaliteit te leveren voor consumenten en professionals, dus aarzel niet! Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze geweldige reeks airconditioningsystemen die u deze zomer koel houden.


Tover uw huis om in een paradijs met deze gezonde airco’s

Bij IZI Cool zijn we er trots op u de meest energie-efficiënte en gezonde airco’s op de markt aan te bieden. Onze airco’s zijn zowel met als zonder buitenunit verkrijgbaar, zodat u maximale flexibiliteit heeft om uw huis te koelen of te verwarmen. Sommige modellen hebben zelfs een ingebouwde ontvochtiger en ventilatie.

Ons assortiment airco’s voldoet aan al uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een residentiële of commerciële oplossing, wij hebben de juiste airco voor uw ruimte:

Wall-mounted split systeem

Dit type airconditioner bestaat uit twee afzonderlijke componenten: een binnenunit en een buitencompressor. Het is ideaal voor kleinere ruimtes omdat het niet te veel ruimte in beslag neemt. Dit type unit is perfect voor het koelen van grotere kamers en afzonderlijke ruimten in uw huis of kantoor.

Cassette-eenheid

Dit type airco is ideaal als u een gelijkmatigere temperatuurverdeling in uw kamer wenst. Hij wordt aan het plafond gemonteerd zodat hij geen kostbaar vloeroppervlak in beslag neemt. Hij heeft ook meerdere ventilatorsnelheden waarmee u de intensiteit van de luchtstroom kunt aanpassen, en wordt geleverd met een timer en afstandsbediening, zodat u hem kunt bedienen zonder uw bed te verlaten.

Staande airco op de vloer

Dit type airco is perfect als u het niet erg vindt om wat vloerruimte op te offeren. Hij is gemakkelijk te installeren, want u hoeft hem alleen maar in het stopcontact te steken. Het beste aan dit type airco is dat hij gemakkelijk kan worden verplaatst omdat hij wieltjes aan de onderkant heeft. Ook kunt u bij veel modellen de temperatuur aanpassen, zodat u precies de juiste temperatuur voor uw behoeften kunt vinden.

Multi-split systeem

Bij dit type airconditioner kunnen meerdere binnenunits worden aangesloten op een enkele condensorunit buiten – ideaal voor grotere huizen of kantoren waar verschillende ruimtes tegelijkertijd verschillende temperaturen nodig hebben. Deze systemen zijn ook uiterst energie-efficiënt, omdat ze alleen koele lucht produceren wanneer dat nodig is, in plaats van constant te draaien zoals de meeste andere types.

Draagbare airco

Als u niet wilt investeren in een permanente installatie, maar toch niet wilt inboeten aan comfort tijdens de hete zomermaanden, is dit misschien precies wat u nodig hebt. Er zijn twee soorten draagbare airco’s: die welke op de vensterbank staan en die welke vrijstaand zijn. Beide types vereisen zeer weinig installatie, maar bieden veel koel comfort en verbruiken zeer weinig energie.

Ductless Mini-Splits

Als traditionele kanaalsystemen in uw huis of kantoor niet mogelijk zijn, zijn minisplits misschien precies wat u nodig hebt. Deze systemen bieden een hoog rendement omdat ze ontworpen zijn om de kanaalverliezen van centrale HVAC-systemen te elimineren. Ze vereisen ook geen omvangrijk leidingwerk zoals veel andere systemen, waardoor ze ideaal zijn voor kleine ruimtes waar traditionele leidingsystemen niet zouden passen.

Warmtepompen

Als u zowel wilt verwarmen als koelen, investeer dan in een ENERGY STAR-gecertificeerd warmtepompsysteem van IZI Cool. Deze zeer efficiënte systemen gebruiken elektriciteit om warmte van de ene plaats (binnen) naar de andere plaats (buiten) te verplaatsen. Dit betekent dat ze veel minder energie verbruiken dan traditionele HVAC-systemen, die warmte uit het niets moeten opwekken door brandstoffen zoals gas of olie te verbranden – waardoor u geld bespaart op uw energierekening en het hele jaar door comfort in huis heeft.

Fluisterstille prestaties

Alle airco’s van IZI Cool zijn fluisterstil, dankzij hun innovatieve technologie waardoor ze snel op temperatuur komen zonder lawaai te maken dat mensen in de buurt kan storen. Bovendien hebben onze apparaten een automatische timer die ze uitschakelt zodra de gewenste temperatuur is bereikt. Zo bespaart u nog meer op uw energiekosten en bent u het hele jaar door verzekerd van maximaal comfort in uw kamers, ongeacht de tijd van het jaar.

Gezonde binnenluchtkwaliteit

Onze producten houden u niet alleen koel, maar verbeteren ook de luchtkwaliteit binnenshuis omdat de ingebouwde filtersystemen deeltjes zoals stofmijt en pollen opvangen voordat ze de kamer binnenkomen – allergieën maken dus geen kans tegen onze krachtige maar stille airco’s. Bovendien zuivert ons geavanceerde meerfasenfiltratieproces actief geuren veroorzaakt door kookrook of huidschilfers van huisdieren, wat bijdraagt aan een gezondere leef- en werkomgeving voor alle bewoners. Met IZI Cool zullen er nooit meer nare geurtjes in de lucht hangen na het eten of wanneer harige vrienden het huis binnenkomen.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een energie-efficiënte en betrouwbare oplossing om uw huis koeler te houden tijdens de warme zomermaanden, kijk dan niet verder dan IZI Cool.

Soorten airco

Alles wat u wilde weten over de soorten airco’s van IZI Cool

Welke soorten airco’s biedt IZI Cool aan?

IZI Cool biedt airco’s aan met of zonder buitenunit. Er zijn ook enkele modellen met een ontvochtiger en ingebouwde ventilatie. Alle modellen zijn zeer energiezuinig, gezond en fluisterstil en kunnen uw huis of kantoor zowel koelen als verwarmen.

Wat is het verschil tussen airco’s met en zonder buitenunit?

Airco’s zonder buitenunit worden vaak ‘split’-systemen genoemd omdat ze uit twee delen bestaan: de binnenunit (die alle koel-/verwarmingscomponenten bevat) en de buitencondensor (waarin zich de compressor bevindt). Dergelijke systemen nemen gewoonlijk minder ruimte in beslag, maar vergen vaker onderhoud dan airco’s met een buitenunit. Airco’s met een buitenunit daarentegen hebben alle componenten in één enkele kast die zich buiten bevindt. Dit type systeem neemt iets meer ruimte in beslag, maar vergt minder onderhoud.

Wat maakt airco’s van IZI Cool zo uniek?

De airco’s van IZI Cool onderscheiden zich door hun kwaliteit van andere merken op de markt. Alle modellen bieden niet alleen een zeer efficiënte koeling/verwarming, maar ook een fluisterstille werking voor maximaal comfort en gezondheidsvoordelen. Bovendien ondergaat elk model strenge test- en certificeringsprocedures om te voldoen aan de strenge milieunormen die door de overheid zijn vastgesteld.

Zijn de airco’s van IZI Cool gemakkelijk te installeren?

Ja. Alle airco’s worden voorgemonteerd geleverd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een ingewikkeld installatieproces thuis of op kantoor. Onze ervaren technici beoordelen vooraf uw woning om er zeker van te zijn dat de airco die u kiest geschikt is voor uw behoeften, voordat ze de veilige installatie in recordtijd uitvoeren.

Vaste airco monoblock

Zijn airco’s van IZI COOL kosteneffectief?

Absoluut. Dankzij onze geavanceerde technologie in combinatie met energie-efficiënte materialen hebben onze airco’s een verbeterde efficiëntie, wat zich na verloop van tijd vertaalt in lagere bedrijfskosten – waardoor u niet alleen geld bespaart op uw energierekening, maar ook uw ecologische voetafdruk verkleint. Bovendien biedt elk model programmeerbare temperatuurinstellingen waarmee u eenvoudig het maandelijkse energieverbruik op basis van uw behoeften kunt regelen.

D Biedt IZI COOL diensten aan na de installatie?

Ja. Na de installatie bieden wij doorlopende klantenondersteuning, inclusief regelmatige onderhoudscontroles om ervoor te zorgen dat uw airco langdurig optimaal blijft functioneren – ongeacht het seizoen. We staan ook voor u klaar als u in de toekomst hulp nodig hebt bij wijzigingen of reparaties. Zo weet u zeker dat uw airco altijd in goede handen is.

Hoe lang duurt de levering?

Levertijden variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van de goederen. De meeste bestellingen worden echter binnen 1 tot 2 dagen geleverd voor online bestellingen of binnen 3 tot 5 dagen voor telefonische/email bestellingen om ervoor te zorgen dat klanten hun producten snel ontvangen en om onnodige vertragingen te voorkomen.

Welke soorten aircoservice biedt IZI Cool?

Wij bieden een breed scala aan airconditioningoplossingen, waaronder split-, multi-split- en kanaalsystemen. Al onze producten zijn energiezuinig en ontworpen om elke ruimte snel en effectief te koelen of te verwarmen.

Hoe vind ik de juiste airconditioningoplossing voor mijn huis of bedrijf?

Ons team van ervaren professionals kan u helpen het ideale airconditioningsysteem voor uw huis of bedrijf te vinden. Wij beoordelen uw specifieke behoeften en zorgen ervoor dat het systeem dat wij voor u installeren aan al uw eisen voldoet.

Biedt IZI Cool onderhoudsdiensten voor bestaande airco’s?

Ja, wij bieden regelmatig onderhoud voor bestaande airco’s om ze in optimale conditie te houden. Onze technici zijn goed opgeleid en beschikken over de nodige vaardigheden om problemen met uw apparatuur snel en vakkundig op te sporen.


Samengevat is IZI Cool de toonaangevende leverancier en installateur van de meest energiezuinige en gezonde airco’s in België. Ons doel is onze klanten de best mogelijke koel- en verwarmingsoplossing te bieden voor een comfortabele en gezonde leefomgeving. Wij bieden een breed gamma airco’s aan, zowel airco’s zonder externe unit als airco’s met externe unit, elk met geïntegreerde ontvochtiger en ventilatie. Onze airco’s zijn fluisterstil en zorgen voor een rustige en ontspannen sfeer in uw huis of kantoor.

Split airco verwarming

Bij IZI Cool zijn we gepassioneerd om onze klanten te voorzien van voorbeeldige airco’s die uitblinken in betrouwbaarheid en efficiëntie. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar koelsysteem voor uw woning of bedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u meer informatie over onze producten en diensten, neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt u graag bij het vinden van de perfecte airconditioningoplossing die specifiek op uw behoeften is afgestemd.