IZI COOL Airco zonder buitenunit

IZI Cool airco zonder buitenunit: Warme en koude lucht dankzij de unieke airco’s zonder buitenunit van IZI COOL. Mét luchtreiniger en ontvochter inbegrepen! Interesse in IZI Cool airco modellen & prijzen?

 Snel Offerte aanvragen? JA:

izi-cool airco zonder buitenunit izicool

Stap 1 van 2

airco zonder buitenunit izi cool

airco prijs offerte op maat

airco installateur plaatsing

Een IZI Cool airco zonder buitenunit of IZI Cool monoblock airco die de lucht op de juiste temperatuur brengt, zowel tijdens een warme zomer als tijdens een koude winter, is voor de meeste mensen geen overbodige luxe geworden.

Vanuit onze jarenlange ervaring kozen we er bewust voor om onze klanten een oplossing aan te bieden voor warme en koude lucht dankzij deze unieke airco’s zonder buitenunit: IZI COOL Airco’s.

Interesse in onze airco modellen & prijzen?

Monoblock Airco voor thuis
Monoblock Airco voor thuis

IZI Cool airco's zonder buitenunit

IZI Cool airco zonder buitenunit kopen beste prijs

IZI Cool Airco zonder buitenunit

16 cm Diepte | 26 dB (A) Stil : de airco’s van IZI Cool zijn uniek.

Onzichtbaar langs buiten, een zeer doeltreffende airco van binnen

Een airco zonder buitenunit die de lucht op de juiste temperatuur brengt; zowel ‘s zomers als ‘s winters, is voor velen onder ons een normale behoefte geworden.

Een traditionele airco met een buitenunit vergt de installatie van condensor eenheden buiten het gebouw; die vaak veel plaats innemen en weinig esthetisch zijn.

Daarom brengt IZI COOL unieke airco’s zonder buitenunit op de Belgische markt, de beste monoblock airco’s in België.

Een nieuwe benadering van airconditioning met warmtepomp en zonder een buitentoestel; die zowel de prestaties van het gebouw als het design van de airco monoblock technologie aanzienlijk verbetert.

Zowel binnen als buiten onopvallend

Met zijn diepte van slechts 16 cm is de airco van IZI COOL verreweg de subtielste en lichtste in zijn categorie.

De esthetische impact is miniem, zowel buiten als binnen.

Airco zonder buitenunit met openingen van 162 mm

Een belangrijke keuze, niet enkel een kwestie van concept, maar ook een coherente vermindering van het installatiewerk.

Er zijn geen dure professionele boormachines nodig en de impact buiten is minimaal.

Geoptimaliseerde airco capaciteiten

Onze airco’s zonder buitenunits worden geoptimaliseerd om correcte temperaturen te verkrijgen voor een hoger comfort, een lager verbruik en een stillere werking.

Door gebruik te maken van de nieuwste geluiddempende materialen, is het geluidsniveau nu vergelijkbaar met dat van een split unit airco systeem, dus een airco met buitenunit.

En wordt het energieverbruik, dankzij de nieuwe generatie inverter ventilatoren, aanzienlijk verminderd.

Eenvoudig te plaatsen

Onze airco’s zonder buitenunit kunnen op eender welke buitenmuur geïnstalleerd worden, meer naar boven of vlak boven de grond.

Uniek: dicht-klapbare buitenmonden

De airco’s van IZI COOL hebben inklapbare roosters die opengaan wanneer het toestel werkt en weer dichtgaan wanneer het uitgeschakeld is.

De impact buiten wordt zo sterk verminderd.

Er kunnen bijvoorbeeld geen stof, geluiden en insecten binnenkomen.

En er is minder onderhoud van de airco vereist.

Bediening op het toestel en via de afstandsbediening, en via je GSM

Via de bediening op het toestel of de afstandsbediening kunnen bepaalde functies gedefinieerd worden.

Zoals een vergrendeling positie van de airco om een verkeerd gebruik te vermijden.

Bovendien kan de verwarmingsfunctie gedeactiveerd worden via de bediening als het toestel in de modus “alleen koelen” werkt.

In zo’n geval is geen condensaat-afvoer vereist. Voor een totaalcomfort kan de klep bovendien door middel van een afstandsbediening gericht worden.

Een no frost – systeem voor in de winter

De condensaat-opvangbak wordt in de warmtepomp-modus constant verwarmd om ‘s winters elk risico op bevriezing van de condensaten te voorkomen.

De voordelen van een airco met verwarming.

Het beste van de Inverter – technologie, met klasse A+

De inverter – technologie werd verbeterd om het laagste geluidsniveau en de beste prestaties te kunnen bieden.

Waarbij het verbruik nog verminderd werd en de ingestelde temperatuur en de vochtigheid in de kamer nog beter constant gehouden kan worden.

Het is dankzij het gebruik van deze erg vernieuwende inverter-regelaar BLDC dat we het beste uit deze technologie konden halen.

Alle trillingen werden geëlimineerd en het geluidsniveau werd geminimaliseerd.

De twee ventilatormotoren zijn BLDC-gelijkstroommotoren om het verbruik nog te verminderen en een betere circulatie van de omgevingslucht mogelijk te maken.

Dankzij deze technologie is het energieverbruik erg laag en bedraagt het opgenomen vermogen in deellast minder dan 300 W.

Met een nominaal koelvermogen van 2,35 kW bereikt de airco een EER-waarde waarde van 3,22; en krijgt dus het label A +, voor zijn energetisch rendement: het beste in de categorie van monoblock airco’s in België.

Boost Power-functie | IZI Cool airco

Als u het hele vermogen van deze airco wenst te benutten, bijvoorbeeld om de gewenste temperatuur zo vlug mogelijk te bereiken; dan kunt u kiezen voor het maximaal beschikbare vermogen door eenvoudigweg de passende knop in te drukken op de afstandsbediening.

Vervolgens, eens gewenste temperatuur gekozen is, zal de airco automatisch de comfort functie toepassen.

Condensaat vernevelaar

Het door airco’s geproduceerde condensaat in de verwarmingsmodus vormt vaak een probleem en het is niet gemakkelijk te verwijderen.

Met deze airco in wintermodus wordt dit bijvoorbeeld gedaan via een afvoerbuis die het condensaat naar buiten afvoert.

In bepaalde gevallen is de beste oplossing een condensaat vernevelaar te installeren.

De condensaten worden tot microscopisch kleine druppeltjes verstoven (dankzij een innoverend systeem van elektrische cellen); en zo door een microventilator van de airco naar buiten uitgestoten.

Bovendien kan deze vernevelaar binnen (met een gat van 80 mm in de muur) ofwel buiten aangebracht worden.

Airco zonder buitenunit made in Europe

Al onze airco’s zonder buitenunit worden ontwikkeld en geproduceerd in Europa.

Toepassing in historische gebouwen

Dankzij de onzichtbare roosters zijn deze airco’s zonder buitenunit ideaal voor de klimaatregeling in beschermde gebouwen en monumenten; waar de plaatsing van een airco met buitenunit strikt verboden is.

Airco in hotels en restaurants, bedrijven

Met zijn erg beperkte verbruik zijn onze airco’s de perfecte bondgenoot om de energetische doeltreffendheid van uw gebouw – bv. hotel, restaurant of bedrijf –  te verhogen.

IZI Cool airco’s zonder buitenunit zijn extreem stil

Het design en de technologie maken dat de Izi Cool airco’s zonder buitenunit onder de stilste toestellen zijn in hun categorie: 26 dB (A) Stil.

Eco-vriendelijke, gecontroleerde uitschakeling

Door een contactsonde in te bouwen, is de regelaar van de airco in staat het toestel gecontroleerd uit te schakelen wanneer hij detecteert dat een raam open staat.

Ideaal voor het milieu dus.

Compact en discreet airco design

Dankzij de beperkte afmetingen (slechts 16 cm diep) kunnen de IZI Cool airco’s zonder buitenunit overal geïnstalleerd worden.

Omkeerbare warmtepomp

Onze airco’s zijn sterk presterende toestellen die een nauwkeurige klimaatregeling mogelijk maken: zowel ‘s winters als ‘s zomers.


[toc]


Tip: Airco Installateur West-Vlaanderen | Airco Installateur Oost-Vlaanderen | Airco Installateur Vlaams Brabant | Airco Installateur Antwerpen | Airco Installateur Limburg | Airco Installateur Brussel.


Airco zonder buitenunit van IZI Cool
Airco zonder buitenunit van IZI Cool

Tips voor een airco zonder buitenunit

Een IZI Cool airco zonder buitenunit (IZICOOL) is een apparaat dat niet buiten uw huis hoeft te worden geïnstalleerd, in tegenstelling tot traditionele airco’s. Bovendien is er ook geen leidingwerk voor nodig. Dit maakt het een geweldige keuze als u op zoek bent naar iets dat efficiënter is of als u geen ruimte in uw muren of plafonds hebt voor ventilatieopeningen en apparatuur. Met dit nieuwe systeem zijn er geen open ramen, dus u bespaart ook op tocht.

Dit is een goede optie voor wie geen buitenunit wil installeren, maar toch van het gemak en de energie-efficiëntie van een airco wil genieten.

Het nieuwe systeem kan worden geplaatst op plaatsen zoals woonkamers of slaapkamers die centraal gelegen zijn in uw huis. Op die manier koelt het gemakkelijk meerdere ruimten tegelijk zonder dat u het voortdurend hoeft te verplaatsen; geen open ramen betekent minder tocht! Als er binnen uw muren of plafonds niet genoeg ruimte is voor ventilatieopeningen en apparatuur, is IZI Cool misschien zelfs precies wat u nodig hebt! Bij de keuze tussen een unit voor alleen binnenshuis en een multi-split unit, is het belangrijk om te overwegen hoe groot de ruimte is die u wilt koelen en hoeveel energiezuinigheid voor u betekent.

Als u wilt besparen, is dit het perfecte systeem voor uw ruimte!

Als er binnen uw muren of plafonds niet genoeg ruimte is voor ventilatieroosters en apparatuur, is IZI Cool misschien zelfs precies wat u nodig hebt! Het bespaart energie doordat er geen tocht is. Bij dit nieuwe systeem hoeven de ramen niet open te staan, zoals bij traditionele AC-units die overal in huis leidingwerk vereisen; in plaats daarvan kan het systeem het hele jaar door centraal in kamers worden geplaatst. Alle koude lucht blijft binnen.

Bespaar dit jaar geld met een IZI Cool airco zonder buitenunit.