IZI COOL Airco zonder buitenunit

Warme en koude lucht dankzij de unieke airco’s zonder buitenunit van IZI COOL. Mét luchtreiniger en ontvochter inbegrepen! Interesse in onze airco modellen & prijzen?

 Snel Offerte aanvragen? JA:

Stap 1 van 2

airco zonder buitenunit izi cool

airco prijs offerte op maat

airco installateur plaatsing

Een airco zonder buitenunit die de lucht op de juiste temperatuur brengt, zowel tijdens een warme zomer als tijdens een koude winter, is voor de meeste mensen geen overbodige luxe geworden. Vanuit onze jarenlange ervaring kozen we er bewust voor om onze klanten een oplossing aan te bieden voor warme en koude lucht dankzij deze unieke airco’s zonder buitenunit: IZI COOL.

Interesse in onze airco modellen & prijzen?

Monoblock Airco voor thuis
Monoblock Airco voor thuis

aircos zonder buitenunits

airco zonder buitenunit kopen beste prijs

Airco zonder buitenunit van IZI COOL

16 cm Diepte | 26 dB (A) Stil

Onzichtbaar langs buiten, een zeer doeltreffende airco van binnen

Een airco zonder buitenunit die de lucht op de juiste temperatuur brengt, zowel ‘s zomers als ‘s winters, is voor velen onder ons een normale behoefte geworden.

Een traditionele airco met een buitenunit vergt de installatie van condensor eenheden buiten het gebouw, die vaak veel plaats innemen en weinig esthetisch zijn.

Daarom brengt IZI COOL unieke airco’s zonder buitenunit op de Belgische markt: een nieuwe benadering van airconditioning met warmtepomp en zonder een buitentoestel, die zowel de prestaties van het gebouw als het design van de monoblock technologie aanzienlijk verbetert.

Zowel binnen als buiten onopvallend

Met zijn diepte van slechts 16 cm is de airco van IZI COOL verreweg de subtielste en lichtste in zijn categorie. De esthetische impact is miniem, zowel buiten als binnen.

Openingen van 162 mm

Een belangrijke keuze, niet enkel een kwestie van concept, maar ook een coherente vermindering van het installatiewerk. Er zijn geen dure professionele boormachines nodig en de impact buiten is minimaal.

Geoptimaliseerde capaciteiten

Onze airco’s zonder buitenunits worden geoptimaliseerd om correcte temperaturen te verkrijgen voor een hoger comfort, een lager verbruik en een stillere werking.

Door gebruik te maken van de nieuwste geluiddempende materialen, is het geluidsniveau nu vergelijkbaar met dat van een split unit airco systeem (dus een airco met buitentoestel) en wordt het energieverbruik (dankzij de nieuwe generatie DC-inverter ventilatoren) aanzienlijk verminderd.

Eenvoudig te plaatsen

Onze airco’s zonder buitenunit kunnen op eender welke buitenmuur geïnstalleerd worden, meer naar boven of vlak boven de grond.

Uniek: dicht-klapbare buitenmonden

De airco’s van IZI COOL hebben inklapbare roosters die opengaan wanneer het toestel werkt en weer dichtgaan wanneer het uitgeschakeld is.

De impact buiten wordt zo sterk verminderd: er kunnen bijvoorbeeld geen stof, geluiden en insecten binnenkomen. En er is minder onderhoud vereist.

Bediening op het toestel en via de afstandsbediening

Via de bediening op het toestel of de afstandsbediening kunnen bepaalde functies gedefinieerd worden, zoals een ‘vergrendeling’ positie om een verkeerd gebruik te vermijden.

Bovendien kan de verwarmingsfunctie gedeactiveerd worden via de bediening als het toestel in de modus “alleen koelen” werkt.

In zo’n geval is geen condensaat-afvoer vereist. Voor een totaalcomfort kan de klep bovendien door middel van een afstandsbediening (bv. naar boven of naar beneden) gericht worden.

Een no frost – systeem voor in de winter

De condensaat-opvangbak wordt in de warmtepomp-modus constant verwarmd om ‘s winters elk risico op bevriezing van de condensaten te voorkomen.

Het beste van de DC Inverter – technologie, met klasse A+

De inverter – technologie werd verbeterd om het laagste geluidsniveau en de beste prestaties te kunnen bieden (waarbij het verbruik nog verminderd werd en de ingestelde temperatuur en de vochtigheid in de kamer nog beter constant gehouden kan worden).

Het is dankzij het gebruik van deze erg vernieuwende inverter-regelaar BLDC (brushless Direct current – borstelloze gelijkstroom) dat we het beste uit deze technologie konden halen: alle trillingen werden geëlimineerd en het geluidsniveau werd geminimaliseerd.

De twee ventilatormotoren zijn BLDC-gelijkstroommotoren om het verbruik nog te verminderen en een betere circulatie van de omgevingslucht mogelijk te maken.

Dankzij deze technologie is het energieverbruik erg laag en bedraagt het opgenomen vermogen in deellast minder dan 300 W. Met een nominaal koelvermogen van 2,35 kW bereikt de airco een EER-waarde waarde van 3,22 en krijgt dus het label “A +”, voor zijn energetisch rendement, het beste in de categorie van monoblock airco’s.

Boost Power-functie

Als u het hele vermogen van deze airco wenst te benutten, bijvoorbeeld om de gewenste temperatuur zo vlug mogelijk te bereiken, dan kunt u kiezen voor het maximaal beschikbare vermogen door eenvoudigweg de passende knop in te drukken op de afstandsbediening. Vervolgens, eens gewenste temperatuur gekozen is, zal de airco automatisch de comfort functie toepassen.

Condensaat vernevelaar

Het door airco’s geproduceerde condensaat in de verwarmingsmodus vormt vaak een probleem en het is niet gemakkelijk te verwijderen.

Met deze airco in wintermodus wordt dit bijvoorbeeld gedaan via een afvoerbuis die het condensaat naar buiten afvoert. In bepaalde gevallen is de beste oplossing een condensaat vernevelaar te installeren.

De condensaten worden tot microscopisch kleine druppeltjes verstoven (dankzij een innoverend systeem van elektrische cellen) en zo door een microventilator naar buiten uitgestoten.

Bovendien kan deze vernevelaar binnen (met een gat van 80 mm in de muur) ofwel buiten aangebracht worden.

Airco “Made in Europe”

Al onze airco’s zonder buitenunit worden ontwikkeld en geproduceerd in Europa.

Toepassing in historische gebouwen

Dankzij de onzichtbare roosters zijn deze airco’s zonder buitenunit ideaal voor de klimaatregeling in beschermde gebouwen en monumenten, waar de plaatsing van buiten units strikt verboden is.

Airco in hotels en de dienstverlenende sector

Met zijn erg beperkte verbruik zijn onze airco’s de perfecte bondgenoot om de energetische doeltreffendheid van uw gebouw – bv. hotel –  te verhogen.

Onze airco’s zijn extreem stil

Het design en de technologie maken dat onze airco’s zonder buitenunit onder de stilste toestellen zijn in hun categorie: 26 dB (A) Stil.

Eco-vriendelijke, gecontroleerde uitschakeling

Door een contactsonde in te bouwen, is de regelaar van de airco in staat het toestel gecontroleerd uit te schakelen wanneer hij detecteert dat een raam open staat. Ideaal voor het milieu dus.

Compact en discreet design

Dankzij de beperkte afmetingen (slechts 16 cm diep) kunnen onze airco’s zonder buitenunit overal geïnstalleerd worden.

Omkeerbare warmtepomp

Onze airco’s zijn sterk presterende toestellen die een nauwkeurige klimaatregeling mogelijk maken, zowel ‘s winters als ‘s zomers.


Tip: Airco Installateur West-Vlaanderen | Airco Installateur Oost-Vlaanderen | Airco Installateur Vlaams Brabant | Airco Installateur Antwerpen | Airco Installateur Limburg | Airco Installateur Brussel.


Airco zonder buitenunit van IZI Cool
Airco zonder buitenunit van IZI Cool