Verwarming en koeling in 1

Versla de hitte en koel de kamer met verwarmen en koelen in 1!

Bent u op zoek naar een betrouwbare airco die zowel kan koelen als verwarmen?

Dan bent u bij IZI Cool aan het juiste adres!

Onze energiezuinige, fluisterstille airco’s zijn speciaal ontworpen om uw ruimte het hele jaar door comfortabel te houden.

Of u nu een huiseigenaar of een bedrijfseigenaar bent, onze airco’s met geïntegreerde verwarming zijn perfect voor elke ruimte.

Bent u klaar om het ultieme comfort te ervaren?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en voor deskundig advies.


Verwarming en koeling in 1
Verwarming en koeling in 1

Ervaar ongeëvenaarde verwarming en koeling in 1 met IZI Cool.

Bij IZI Cool zijn we trots op het leveren van de meest energiezuinige, gezonde en fluisterstille airco’s die verwarming en koeling naadloos in 1 combineren. Ons brede productassortiment, gevestigd in België, omvat airconditioners zonder buitenunit, monoblock-airco’s, airconditioners met verwarming en airconditioners met buitenunit. We hebben sommige modellen zo ontworpen dat ze ook een ingebouwde ontvochtiger en een ventilatiesysteem hebben. Ons streven naar kwaliteit zorgt ervoor dat IZI Cool de perfecte oplossing voor u heeft, of u nu een consument bent die het comfort in huis wil verbeteren of een professional die de sfeer in uw kantoor, hotel, restaurant of winkel wil optimaliseren.

Wij bieden niet alleen eersteklas airco’s, maar ook een uitstekende installatieservice en regelmatige kortingen op beurzen of seizoensuitverkopen. Neem geen genoegen met minder als het gaat om binnenluchtkwaliteit en comfort. Kies voor IZI Cool, het beste merk op de markt, en laat ons zorgen voor al uw verwarmings- en koelingsbehoeften. Geïnteresseerd? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen contact met u op voor meer informatie over onze airconditioningsoplossingen van wereldklasse.

verwarming en koeling in 1

5 Mythes over verwarming en koeling die u niet langer moet geloven

Bij IZI Cool zijn we gespecialiseerd in het leveren van de meest energie-efficiënte, gezonde en fluisterstille airco’s die elke ruimte zowel kunnen koelen als verwarmen. In de loop der jaren hebben we gemerkt dat veel mensen geloven in mythes over het verwarmen en koelen van hun huis, wat kan leiden tot inefficiëntie en energieverspilling. In dit artikel ontkrachten we vijf van deze mythen en geven we u de feiten die u nodig hebt om uw huis comfortabel en uw energierekeningen laag te houden.

De thermostaat hoger zetten verwarmt uw huis sneller | verwarming en koeling in 1

Een van de grootste misvattingen over verwarming is dat uw huis sneller opwarmt als u de thermostaat hoger zet dan de gewenste temperatuur. Dit is echter niet waar. Hoe hoog u de thermostaat ook zet, uw verwarmingssysteem kan slechts een bepaalde hoeveelheid warmte leveren. Als u de thermostaat te hoog instelt, kan dit leiden tot energieverspilling en hogere rekeningen. Om uw huis efficiënt te verwarmen, stelt u uw thermostaat in op een comfortabele temperatuur en laat u uw systeem het werk doen.

Energie besparen door ventilatieopeningen in ongebruikte kamers te sluiten. | verwarming en koeling in 1

Een andere veel voorkomende misvatting is dat het sluiten van ventilatieopeningen in ongebruikte kamers energie bespaart. Dit kan echter leiden tot inefficiëntie en meer druk op uw verwarmings- en koelsysteem. Het sluiten van ventilatieopeningen kan de luchtdruk in de ventilatieopeningen verhogen, wat weer kan leiden tot lekken en andere problemen. Gebruik in plaats daarvan een programmeerbare thermostaat om de temperatuur in ongebruikte kamers volgens uw schema te regelen.

Fans brengen warmte in de kamer

Veel mensen denken dat een plafondventilator in de winter koude lucht de kamer in blaast, maar dat is niet waar. Ventilatoren helpen juist om warme lucht in de kamer te laten circuleren, waardoor deze comfortabeler aanvoelt. In de zomer kunnen ventilatoren ook helpen een kamer af te koelen door het windchill-effect.

Een groter systeem is beter | verwarming en koeling in 1

Sommige mensen denken dat een groter verwarmings- en koelsysteem hun huis efficiënter kan verwarmen of koelen. Dit is echter niet altijd het geval. Een systeem dat te groot is voor uw huis kan leiden tot kortstondige werking, wat betekent dat het vaker aan en uit gaat dan nodig is. Dit kan leiden tot hogere energierekeningen en meer slijtage van uw systeem. Om efficiëntie te garanderen, is het belangrijk dat het systeem de juiste grootte heeft voor uw huis.

Het gebruik van ruimteverwarmers is efficiënter

Veel mensen gebruiken ruimteverwarmers om individuele kamers te verwarmen, omdat ze denken dat dit efficiënter is dan het gebruik van een centraal verwarmingssysteem. Dit is echter niet altijd het geval. Ruimteverwarmers kunnen duur in gebruik zijn en niet genoeg warmte leveren om een kamer effectief te verwarmen. Ze kunnen ook een veiligheidsrisico vormen als ze verkeerd worden gebruikt. Om uw huis efficiënt te verwarmen, gebruikt u best uw centrale verwarming en sluit u deuren of gebruikt u tochtstrips om de warmte in de meest gebruikte kamers te houden.

Bij IZI Cool is het onze missie om onze klanten de meest energie-efficiënte en effectieve verwarmings- en koelingsoplossingen voor hun huis te bieden. Door deze veel voorkomende mythes te ontkrachten, hopen wij u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen om uw huis comfortabel en uw energierekening laag te houden. Voor meer informatie over onze airconditioningproducten en -diensten kunt u vandaag nog contact met ons opnemen.

verwarming en koeling in 1
verwarming en koeling in 1

IZI Cool airconditioners met verwarming: Neem geen genoegen met alleen een airco als je er ook een kunt krijgen die je ruimte verwarmt! Airco’s van IZI Cool zijn uitgerust met verwarmingsfuncties om het je altijd comfortabel te maken, ongeacht de buitentemperatuur.

Airco die kan verwarmen en koelen: Zeg vaarwel tegen het gedoe van elk seizoen wisselen tussen een airco en een verwarming. Airco’s van IZI Cool kunnen je ruimte met gemak zowel verwarmen als koelen, waardoor het de perfecte alles-in-één oplossing is voor alle weersomstandigheden.

Airco met verwarming | FAQ: Verward over een airco met verwarmingsfunctie? IZI Cool dekt je met onze uitgebreide FAQ-sectie, waar al je vragen over onze airco’s kunnen worden beantwoord!

Airco koeling en verwarming: Krijg het beste van twee werelden met de airconditioningsystemen van IZI Cool die uw ruimte niet alleen koelen tijdens warme dagen, maar ook verwarmen tijdens de koudere maanden, waardoor het het hele jaar door de perfecte oplossing is voor uw huis.

Verwarming voor thuis met airco: Wilt u uw kille huis opwarmen in de winter? Met de verwarmings- en airconditioningsystemen van IZI Cool is dat geen probleem. Zo blijft je huis het hele jaar door lekker warm!

Airco verwarming: Ervaar efficiënt verwarmen en koelen met de airco’s van IZI Cool die zowel kunnen verwarmen als koelen. Geen aparte units meer installeren, maar één efficiënt systeem dat alles kan.

Een airco die verwarmt en koelt: Krijg een veelzijdige oplossing voor de temperatuurregeling in je huis met de airco’s van IZI Cool die je ruimte zowel verwarmen als koelen. Geniet van zowel comfort als gemak zonder dat je extra apparatuur nodig hebt.


Hoe warm en gezellig te blijven zonder de bank te breken met IZI Cool.

Ziet u op tegen de lange, koude wintermaanden? Bent u het zat om schandalig hoge energierekeningen te betalen om het in uw eigen huis comfortabel te hebben? Zoek dan niet verder dan IZI Cool, het Belgische bedrijf dat de ultieme verwarmings- en koelingsoplossing biedt voor uw woning of bedrijf. Met onze innovatieve en energiezuinige airconditioningsystemen blijft u warm en gezellig zonder dat het u geld kost.

Geavanceerde technologie voor comfort het hele jaar door.

Bij IZI Cool zijn we gespecialiseerd in airconditioningsystemen die zowel zeer energie-efficiënt zijn als effectief verwarmen en koelen. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen die koude plekken of tochtige ruimtes achterlaten, zorgen onze airco’s voor een gelijkmatige verwarming in het hele huis. Met een reeks modellen, waaronder die met ingebouwde ontvochtigers en ventilatie, kunt u genieten van een echt persoonlijke verwarmings- en koelingservaring.

De juiste airco voor uw behoeften vinden

Met zoveel toestellen om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om de juiste airco voor uw huis of bedrijf te vinden. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Bij IZI Cool bieden we een reeks airconditioners die aan uw behoeften voldoen, waaronder monoblock airconditioners en modellen met een externe unit. Al onze systemen zijn fluisterstil, zodat u niet eens merkt dat ze u behaaglijk houden. Bovendien zijn onze units eenvoudig te installeren en te onderhouden, zodat u er meteen de vruchten van kunt plukken.

Energie-efficiënte oplossingen die u geld besparen

Bij IZI Cool streven we ernaar u airconditioningsoplossingen te bieden die u niet alleen comfortabel houden, maar u op de lange termijn ook geld besparen. Onze airco’s zijn ontworpen met het oog op maximale energie-efficiëntie, wat betekent dat ze minder energie verbruiken dan traditionele verwarmingssystemen en toch hetzelfde comfort bieden. En met functies zoals programmeerbare timers en instelbare temperatuurinstellingen hebt u nog meer controle over uw energieverbruik.

Superieure kwaliteit en klantenservice

Bij IZI Cool staan we achter de kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van onze klanten. En dankzij onze uitstekende klantenservice kunt u bij vragen of problemen altijd bij ons team terecht.

Betaalbare airconditioningoplossingen voor iedereen. | verwarming en koeling in 1

Wij vinden dat iedereen het verdient om comfortabel te leven in zijn eigen huis, ongeacht zijn of haar budget. Daarom bieden wij betaalbare airconditioningoplossingen voor elke behoefte en elk budget. Of u nu een huiseigenaar bent die zijn hele huis wil verwarmen, of een bedrijfseigenaar die zijn werknemers en klanten comfortabel wil houden, wij hebben het perfecte airconditioningsysteem voor u.

Bezoek ons vandaag

Bent u klaar om te genieten van de voordelen van energiezuinige airco’s? Bezoek ons vandaag nog bij IZI Cool voor meer informatie over onze verwarmings- en koelingsoplossingen. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van het juiste systeem voor uw behoeften en we weten zeker dat u het verschil zult waarderen dat onze airco’s in uw huis of bedrijf kunnen maken. Dus waarom wachten? Neem uw comfort in eigen hand en begin vandaag nog geld te besparen met IZI Cool.


De ultieme gids voor het kiezen van het juiste HVAC-systeem voor uw huis.

De perfecte balans van verwarming en koeling in één. | verwarming en koeling in 1

Bij IZI Cool geloven we dat een perfect HVAC-systeem efficiënt en effectief moet kunnen verwarmen en koelen. We hebben het onze missie gemaakt om energie-efficiënte, gezonde en fluisterstille airco’s te leveren die voldoen aan de behoeften van zowel consumenten als professionals. In deze ultieme gids delen wij onze expertise om u te helpen het juiste airconditioningsysteem voor uw huis of bedrijf te kiezen.

De juiste airco voor uw ruimte vinden

Ons gevarieerde productassortiment omvat airconditioners zonder buitenunit, monoblock airconditioners, airconditioners met geïntegreerde verwarming en airconditioners met een buitenunit. Wij weten dat elke ruimte uniek is en ons deskundige team zal nauw met u samenwerken om de perfecte oplossing voor uw specifieke behoeften te vinden. Of het nu voor uw woonkamer, slaapkamer, kantoor, winkel of restaurant is, IZI Cool heeft het perfecte airconditioningsysteem om u het hele jaar door comfortabel te houden.

Innovatieve functies voor meer comfort

Bij IZI Cool zijn we er trots op dat we airco’s aanbieden met geavanceerde functies om uw comfort te verbeteren. Sommige van onze airco’s hebben ingebouwde ontvochtigers en ventilatiesystemen voor een gezonder en comfortabeler binnenklimaat. Als u voor een IZI Cool airconditioner kiest, investeert u in geavanceerde technologie die uw welzijn bevordert.

Prioriteit voor energie-efficiëntie en duurzaamheid | verwarming en koeling in 1

Wij weten hoe belangrijk energie-efficiëntie en duurzaamheid zijn in de wereld van vandaag. Daarom zijn onze airco’s ontworpen om zeer weinig elektriciteit te verbruiken en toch maximale prestaties te leveren. Met IZI Cool kunt u genieten van de perfecte temperatuur in uw kamer zonder u zorgen te maken over de impact op het milieu of hoge energierekeningen.

Onklopbare kortingen en seizoensgebonden aanbiedingen.

Bij IZI Cool geloven we in het bieden van uitzonderlijke waarde aan onze klanten. Daarom bieden we regelmatig kortingen aan tijdens beurzen en seizoensuitverkopen, waardoor investeren in een kwaliteitsairco betaalbaarder wordt dan ooit tevoren. Houd onze speciale offertes in de gaten zodat u deze fantastische aanbiedingen niet mist.

Trusted by professionals and consumers both.

Onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons het vertrouwen opgeleverd van professionals en consumenten in heel België. Van kleine appartementen tot grote commerciële gebouwen, talloze tevreden klanten hebben gekozen voor IZI Cool airco’s. Kiest u voor IZI Cool, dan kiest u voor een merk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Contacteer ons voor prijzen en deskundig advies.

Wanneer u klaar bent om de perfecte verwarmings- en koelingsoplossing voor uw ruimte te vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor prijsinformatie en deskundig advies. Ons team staat altijd klaar om u te helpen de beste keuze te maken voor uw huis of bedrijf. Ervaar zelf het verschil met IZI Cool – neem vandaag nog contact met ons op.

verwarming en koeling in 1

FAQs over verwarming en koeling in 1.

Als u overweegt een airco met verwarmings- en koelingsmogelijkheden te kopen, hebt u misschien vragen over hoe ze werken en welke voordelen ze bieden. Bij IZI Cool zijn we gespecialiseerd in de verkoop en installatie van energiezuinige, fluisterstille airco’s die zowel kunnen koelen als verwarmen. In dit artikel beantwoorden we enkele van de meest gestelde vragen over verwarmen en koelen in 1.

Hoe werkt een airco met verwarming en koeling? | verwarming en koeling in 1

Een airco met verwarmings- en koelfunctie werkt met een warmtepomp in plaats van een conventioneel verwarmingssysteem. De warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en brengt deze naar binnen om uw huis of kantoor te verwarmen. In de zomer kan het warmtepompsysteem ook worden omgekeerd om warmte aan de binnenlucht te onttrekken en deze naar buiten over te brengen om de ruimte te koelen.

Wat zijn de voordelen van een airco met verwarming en koeling?

Een van de belangrijkste voordelen van een airco met verwarming en koeling is dat u geld kunt besparen op uw energierekening. In plaats van aparte systemen voor verwarming en koeling heeft u er maar één nodig. Ook zijn warmtepompsystemen efficiënter dan traditionele verwarmingssystemen, zodat u op de lange termijn meer geld kunt besparen. Bovendien kunt u met slechts één systeem het hele jaar door genieten van comfort.

Kan een airco met verwarming en koeling worden gebruikt voor een grote kamer? | verwarming en koeling in 1

Ja, airco’s met verwarmings- en koelfunctie kunnen worden gebruikt voor grote kamers, maar het is belangrijk om het juiste formaat en vermogen te kiezen. Als het apparaat te klein is voor de ruimte, zal het de ruimte niet voldoende kunnen verwarmen of koelen. Ons team van deskundigen kan u helpen uw behoeften te bepalen en de juiste unit voor uw ruimte te kiezen.

Verwarming met airco | Info

Zijn airco’s met verwarming en koeling milieuvriendelijk?

Ja, airco’s met verwarming en koeling zijn over het algemeen milieuvriendelijker dan conventionele verwarmingssystemen. Ze verbruiken minder energie en stoten minder broeikasgassen uit, wat uw ecologische voetafdruk kan helpen verkleinen.

Hebben airco’s met verwarming en koeling regelmatig onderhoud nodig?

Ja, zoals elk HVAC-systeem hebben airco’s met verwarming en koeling regelmatig onderhoud nodig om ze efficiënt en effectief te laten werken. Dit omvat het reinigen van de filters, het reviewen van het koelmiddelniveau en het inspecteren van het systeem op tekenen van slijtage of schade. Ons team kan zorgen voor regelmatig onderhoud om uw systeem in topconditie te houden.

Wat zijn de kosten van airco met verwarming en koeling?

De kosten van een airco met verwarming en koeling kunnen variëren, afhankelijk van de grootte, het vermogen en de kenmerken van de unit. Bij IZI Cool bieden we concurrerende prijzen en kunnen we samen met u een systeem vinden dat binnen uw budget past. Bovendien bieden wij kortingen tijdens beurzen en seizoensuitverkopen. Kijk dus op onze website voor actuele offertes.

Kortom, airconditioners met verwarmings- en koelfuncties zijn een handige en kosteneffectieve manier om uw huis of kantoor het hele jaar door comfortabel te houden. Als u nog vragen hebt of meer wilt weten over onze producten en diensten, neem dan contact met ons op voor prijsinformatie over de beste oplossingen voor airconditioning.

Wat is het voordeel van verwarming en koeling in één unit van IZI Cool?

Met verwarming en koeling in één unit van IZI Cool kunt u comfortabel zijn bij zowel warm als koud weer, zonder dat u voor elk seizoen een aparte unit nodig hebt. Onze units zijn ontworpen om energiezuinig, gezond en fluisterstil te zijn, zodat u het hele jaar door comfortabel blijft.

Zijn IZI Cool units met geïntegreerde verwarming net zo effectief als conventionele verwarmingssystemen?

Absoluut! Onze units met geïntegreerde verwarming maken gebruik van geavanceerde technologie om uw ruimte efficiënt en effectief te verwarmen. Wij gebruiken invertertechnologie waardoor onze units minder energie verbruiken door de temperatuur aan te passen aan uw specifieke behoeften. Bovendien zijn onze airco’s met verwarming ontworpen om een constante temperatuur te handhaven en te zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte.

Kan ik IZI Cool units met geïntegreerde verwarming gebruiken als primaire verwarmingsbron?

Ja, dat kan! Onze airco’s met geïntegreerde verwarming kunnen worden gebruikt als primaire verwarmingsbron, vooral als u in een klimaat woont waar het niet extreem koud wordt. Het is echter belangrijk te weten dat onze units niet ontworpen zijn om conventionele verwarmingssystemen volledig te vervangen als u in een gebied met bijzonder koude winters woont. In mildere of gematigde klimaten kunnen onze toestellen echter voldoende warmte leveren om u tijdens de wintermaanden warm te houden.


Ervaar ultiem comfort met de revolutionaire verwarmings- en koelingsoplossing van IZI Cool in 1.

Bij IZI Cool zijn we er trots op de beste verwarmings- en koelingsoplossingen aan te bieden aan zowel consumenten als professionals in België. Onze state-of-the-art airco’s bieden niet alleen een ongeëvenaarde energie-efficiëntie, maar zorgen ook voor een gezonde, fluisterstille omgeving. Met een breed scala aan opties, waaronder monoblock airconditioners, airconditioners met geïntegreerde verwarming en airconditioners met externe eenheid, hebben we een oplossing voor elke kamer of gebouw. Veel van onze modellen worden ook geleverd met ingebouwde ontvochtigers en ventilatiesystemen om maximaal comfort en gemak te garanderen.

Verwarming met airco

Mis onze exclusieve kortingen op beurzen of seizoensuitverkopen niet en kies het beste merk voor uw verwarmings- en koelingsbehoeften: IZI Cool. Wilt u meer weten over onze hoogwaardige airconditioningoplossingen? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen contact met u op met prijsinformatie en de perfecte airconditioningoplossing voor uw huis, kantoor of bedrijfsruimte. Ervaar vandaag nog het verschil met IZI Cool!