Verwarming airco systeem

Verbeter uw comfort met IZI Cool

Verander uw huis in een oase van comfort en energie-efficiëntie met ons geavanceerde verwarmings- en airconditioningsysteem.

Ervaar vandaag nog de baanbrekende technologie van IZI Cool en ervaar zelf het verschil.

Wilt u deskundig advies over onze prijzen, modellen en montagemogelijkheden?

Vul dan onderstaand formulier in.

Ons team van specialisten helpt u graag bij het kiezen van het perfecte verwarmings- en airconditioningsysteem op maat.


Verwarming airco systeem
Verwarming airco systeem

Bij IZI Cool presenteren we ons graag als dé Belgische leverancier en installateur van de meest energiezuinige en gezonde Airco-verwarmingssystemen. Airco’s met of zonder buitenunit, ons uitgebreide gamma biedt de ideale optie voor zowel consumenten als professionals! Wij willen onze klanten een unieke ervaring bieden en hebben daarom alleen eersteklas, stille airco’s geselecteerd die niet alleen koelen, maar ook verwarmen – sommige zelfs met geïntegreerde ontvochtigings- en ventilatiefunctie.

Bij IZI Cool weten we hoe belangrijk een gezonde en comfortabele atmosfeer voor wonen en werken is. Daarom streven wij ernaar onze klanten de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van verwarmingsklimaatsystemen te bieden. Onze units regelen niet alleen de temperatuur, maar zorgen ook voor een schone luchtkwaliteit in uw ruimtes, zodat u de hele dag door verzekerd bent van comfort en tevredenheid. | Verwarming airco systeem

Als u meer wilt weten, laat dan uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen binnenkort contact met u op.

verwarming airco systeem

Rustig ademen: De top 10 gezondheidsvoordelen van een verwarmingsklimaatsysteem

Wilt u genieten van de warmte en het comfort van airco en tegelijkertijd uw huis gezond houden? Dan is het verwarmingsklimaatsysteem van IZI Cool iets voor u. Dankzij de fluisterstille werking, het efficiënte energieverbruik en de hoogwaardige filtratieopties houdt ons verwarmingsairconditioningsysteem u comfortabel zonder uw gezondheid op te offeren. Hier zijn onze top 10 gezondheidsvoordelen van een airconditioningsysteem van IZI Cool:

Schonere lucht

Onze verwarmende airconditioningsystemen maken gebruik van geavanceerde filters om ervoor te zorgen dat de luchtkwaliteit in uw huis hoog blijft. Dit betekent dat allergenen, bacteriën en andere verontreinigende stoffen uit de lucht worden verwijderd voordat ze de gezondheid van uw huishouden kunnen aantasten.

Verminderde luchtvochtigheid

De ingebouwde ontvochtiger in onze Airco verwarmingssystemen voorkomt dat overtollig vocht zich ophoopt in uw huis. Dit helpt de groei van schimmel en meeldauw op afstand te houden en minimaliseert muffe geuren in huis.

Temperatuurregeling

Een constante temperatuurregeling is essentieel voor het behoud van een optimale luchtkwaliteit binnenshuis (IAQ). Met onze Airco-verwarmingssystemen kunt u de temperatuur in elke kamer precies instellen volgens uw individuele voorkeuren en behoeften.

Verbeterde slaapkwaliteit

Elk IZI Cool verwarmd luchtsysteem heeft instelbare vochtigheids- en geluidsniveaus om een comfortabele slaapomgeving te creëren zodat u ’s nachts beter kunt slapen.

Een langere levensduur

Al onze verwarmings- en airconditioningsystemen zijn uitgebreid getest om hun prestaties op lange termijn te garanderen. Dit zorgt ervoor dat er geen onverwachte storingen of dure reparaties optreden als gevolg van voortijdige slijtage van de unit zelf of de onderdelen ervan, zoals filters, warmtewisselaars, enz.

Verlaagde koolstofvoetafdruk

Onze energiezuinige modellen helpen het elektriciteitsverbruik en de koolstofuitstoot tot 38% te verminderen. Bovendien zijn al onze modellen vrij van stoffen die de ozonlaag afbreken, zoals chloorfluorkoolstoffen (CFK’s). U kunt er dus zeker van zijn dat u bijdraagt aan de bescherming van het milieu wanneer u IZI Cool kiest voor uw nieuwe verwarmingssysteem.

Verhoogde energiebesparing

Met een maximale SEER-waarde van 35% bieden al onze modellen superieure energiebesparingen in vergelijking met conventionele airco’s op de markt, wat zich na verloop van tijd vertaalt in lagere maandelijkse rekeningen voor huiseigenaren.

Gezondere leefomgeving

Door het gebruik van een HEPA-filter in combinatie met actieve koolfilters verwijderen onze units niet alleen stofdeeltjes, maar vangen ze ook schadelijke gassen op, zoals formaldehyde en zwaveldioxide die vrijkomen bij meubel- of verfdampen; dit draagt bij aan een gezondere leefomgeving voor alle bewoners van de woning.

Verbeterde ventilatie

Onze units zijn uitgerust met een innovatieve ventilatiefunctie die verse, schone buitenlucht door het huis helpt circuleren; dit zorgt er ook voor dat er geen muffe geuren in het huis blijven hangen.

Stil en stil

Dankzij de fluisterstille technologie van de IZI Cool units is er tijdens de werking nauwelijks geluid te horen. Hierdoor zijn ze ideaal voor iedereen die na een lange werkdag rust in huis zoekt.

Verwarming airco systeem
Verwarming airco systeem

Huisverwarming met airco | Info: Houd uw huis het hele jaar door comfortabel met de airconditioningsystemen van IZI Cool die ook efficiënte verwarming bieden. Zeg vaarwel tegen het gedoe van het schakelen tussen verwarmings- en koelsystemen en geniet van het perfecte klimaat in je huis.

Airco’s van IZI Cool: IZI Cool heeft een ruime keuze aan airco’s voor elke behoefte en elk budget. Of je nu een standaardunit wilt of een hightechmodel met geavanceerde functies, bij ons zit je goed. Onze experts helpen je bij het kiezen van de juiste unit voor jouw huis of bedrijf en zorgen voor een professionele installatie.

Airco prijzen: Bij IZI Cool begrijpen we dat de prijs een belangrijke factor is bij het kiezen van een airco. Daarom bieden wij concurrerende prijzen voor al onze airconditioners. Van budgetvriendelijke modellen tot topmodellen, we hebben voor ieder wat wils.

Beste fluisterstille airco: Heb je genoeg van lawaaierige airco’s die je rust verstoren? Kijk dan niet verder dan de fluisterstille airco’s van IZI Cool. Geniet van de koele bries zonder het vervelende gezoem en koester je in de rust van je huis of kantoor.

Airco die koelt en verwarmt: Heb je een airco nodig die zowel hete zomers als koude winters aankan? IZI Cool biedt een reeks multifunctionele units die koelen en verwarmen, zodat je het hele jaar door verzekerd bent van comfort in alle weersomstandigheden.

Airco en verwarming | Info: Krijg het beste van twee werelden met de airco- en verwarmingssystemen van IZI Cool. Onze hoogwaardige units leveren efficiënte verwarming en koeling, perfect voor huizen en bedrijven die een veelzijdige klimaatregeling nodig hebben.

Beste energiezuinige airco in België: Voor milieubewuste klanten biedt IZI Cool de beste energiezuinige airco’s van België. Onze topmodellen maken gebruik van geavanceerde technologie om het energieverbruik te verminderen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Vertrouw op ons om uw huis of kantoor koel te houden zonder de bank te breken.


Warm uw winternachten op: 5 redenen waarom u nu een verwarmings- en aircosysteem nodig heeft

Bij IZI Cool weten we dat betrouwbare verwarming belangrijk is om u tijdens de koude wintermaanden behaaglijk en comfortabel in uw huis te houden. Daarom bieden wij ultramoderne verwarmings- en airconditioningsystemen die zijn ontworpen voor optimale energie-efficiëntie en fluisterstil comfort. Hier zijn vijf redenen waarom u zou moeten investeren in een verwarmings- en aircosysteem van IZI Cool:

Kostenbesparing

Verwarmingsairconditioners van IZI Cool zijn een van de meest kosteneffectieve manieren om uw huis te verwarmen. Door een airco te gebruiken in plaats van een traditionele verwarming kunt u tot 30% besparen op uw energierekening. Bovendien hebben onze geavanceerde airco’s ingebouwde ontvochtigers die de energiekosten verder kunnen verlagen door vochtophoping in de kamer te voorkomen.

Gezonde binnenluchtkwaliteit

Onze energie-efficiënte verwarmingssystemen helpen ook de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren door een schone en gefilterde luchtstroom door uw huis te leveren. Onze toestellen filteren stof, pollen, huidschilfers van huisdieren en andere allergenen zodat u frisse, gezonde lucht kunt inademen. Onze geavanceerde ventilatiesystemen helpen ook de luchtvochtigheid binnenshuis te verlagen om schimmelgroei en schimmelinfecties zoals astma of allergieën door een slechte luchtkwaliteit binnenshuis te voorkomen.

Geen koude tocht meer

In tegenstelling tot traditionele radiatoren of elektrische kachels leveren onze Airco-verwarmingssystemen gelijkmatig warme lucht in de hele kamer, zonder koude tocht of warme plekken. Dit zorgt voor een gelijkmatige temperatuur, ongeacht waar u zich in de kamer bevindt, zodat u op koude winternachten behaaglijk blijft.

Stille prestaties

Onze verwarmingssystemen zijn fluisterstil, zodat u kunt genieten van warme temperaturen zonder gestoord te worden door harde geluiden van uw verwarming of een externe ventilator of compressor. Dit betekent geen slapeloze nachten meer door het constante lawaai van uw verwarmingssysteem.

Multifunctionele mogelijkheden

Onze geavanceerde systemen kunnen niet alleen verwarmen maar ook koelen, zodat u ze het hele jaar door kunt gebruiken. Sommige modellen hebben zelfs geïntegreerde ventilatie- en ontvochtigingsfuncties, wat extra gemak biedt voor gebruikers die op zoek zijn naar één unit met meerdere functies tegelijk.

Bij IZI Cool streven we ernaar u te voorzien van hoogwaardige, kosteneffectieve oplossingen voor al uw airconditioningbehoeften – of u nu verkoeling zoekt in de zomer of verwarming in de koude wintermaanden. Door nu te investeren in een betrouwbaar en energiezuinig systeem kunt u ervoor zorgen dat u het hele jaar door comfortabel blijft en op de lange termijn geld bespaart op uw energierekening.


Verwijder oncomfortabele kamers: 11 manieren waarop een verwarmings- en airconditioningsysteem uw huis kan transformeren

Bij IZI Cool geloven we dat een comfortabel huis de basis is van een bevredigend leven. Met de steeds veranderende weersomstandigheden is het essentieel dat u kwaliteitsverwarmings- en airconditioningsystemen in uw huis hebt. Wij zijn er trots op enkele van de meest energie-efficiënte, gezondste en fluisterstille airco’s in België aan te bieden! Onze Airco-systemen zijn verkrijgbaar in twee versies – één met en één zonder buitenunit; sommige modellen hebben zelfs een ingebouwde ontvochtiger en ventilatiefuncties – allemaal voor een maximaal comfort in uw eigen huis.

Wij bieden alleen de beste airco’s om aan uw behoeften te voldoen – voor huiseigenaren en professionals. Bekijk deze elf manieren waarop een Airco heater uw leefruimte kan revolutioneren:

Verbeterde luchtkwaliteit binnenshuis

Om het welzijn van uw gezin te beschermen, is het belangrijk om een gezonde vochtigheidsgraad in uw huis te handhaven. Een Airco-systeem met een geïntegreerde ontvochtiger kan u daarbij helpen! Overtollig vocht kan de groei van bacteriën en schimmels bevorderen en de luchtkwaliteit aantasten; een ontvochtiger zorgt ervoor dat dit niet gebeurt. Met dit systeem dat uw binnenlucht controleert, kunt u er zeker van zijn dat iedereen in het huishouden de hele dag schone, frisse lucht inademt.

Verhoogde energie-efficiëntie

Met een Airco verwarmingssysteem kunt u het energieverbruik verminderen en geld besparen op uw maandelijkse rekeningen. De temperatuurregeling in de woonomgeving zal gemakkelijker te beheren zijn omdat het uitschakelen of overmatig gebruik van koel- of verwarmingssystemen – die beide op de lange termijn duur zijn – tot een minimum wordt beperkt.

Beter slapen

Een Airco verwarmingssysteem kan de kwaliteit van uw slaap revolutioneren door het creëren van een comfortabele temperatuur in uw slaapkamer. Zo wordt u ’s nachts niet wakker door ondraaglijke koude of warmte en kunt u elke nacht rustig slapen.

Verhoogd comfort

Met een airconditioning- en verwarmingssysteem wordt uw huis een comfortabele oase, ongeacht het seizoen. Geen zwoele zomerdagen of koude winternachten meer – leef het hele jaar door in optimaal comfort.

Verbeterde gezondheid

Door een betrouwbaar verwarmings- en klimaatsysteem in uw huis te installeren, kunt u de kans op de ontwikkeling van schimmels en bacteriën verkleinen door de temperatuur en de vochtigheidsgraad te controleren. Dit zorgt op zijn beurt voor een betere luchtkwaliteit en dus een betere gezondheid voor alle bewoners.

Quieter Home

Met onze fluisterstille airco’s kunt u een stille omgeving in uw huis creëren zonder gestoord te worden door lawaaierige ventilatoren of machines. Ontspan in de wetenschap dat u ongestoord kunt genieten van de rust in uw kamer.

Gemakkelijk onderhoud

Met onze airco’s bespaart u tijd en geld op onderhoud. Onze systemen zijn efficiënt en ongevoelig voor storingen en defecten, zodat u als gebruiker geen problemen ondervindt.

Betere esthetiek

Onze airco’s zijn niet alleen aantrekkelijk maar kunnen met hun strakke ontwerp ook de schoonheid van uw huis verbeteren. Deze airco’s voegen een extra niveau van verfijning en esthetische charme toe aan elke kamer.

Verhoog de waarde van uw woning

Investeren in een verwarmbaar aircosysteem voor uw huis maakt het niet alleen comfortabeler en uitnodigender, maar het kan ook de waarde van uw huis aanzienlijk verhogen. Dit betekent dat wanneer u besluit het huis op de markt te brengen, u een hogere opbrengst krijgt voor al uw harde werk.

Meer controle

Neem de controle over de temperatuur in uw huis met een Airco verwarmingssysteem! Stel gewoon de temperatuur in die u wilt en denk geen twee keer na. Geen uurlijkse aanpassingen meer, gewoon een moeiteloze manier om het klimaat te krijgen dat u wilt.

Verhoogde productiviteit

Een comfortabele woning is de sleutel tot verhoogde productiviteit. Werken in een stressvrije omgeving die speciaal op u is afgestemd laat minder ruimte voor afleiding en zorgt voor een hoge mate van concentratie, wat leidt tot meer efficiëntie en prestaties. U kunt zich volledig richten op uw succes zonder dat oncomfortabele temperaturen in de weg staan.

Verwarming met airco

Verwarming airco systeem

Krijg de antwoorden op uw FAQ’s over verwarming airconditioning systemen

Wat is een airco?

Een airco is een apparaat dat de temperatuur, vochtigheid en algemene luchtkwaliteit in een kamer regelt. Het gebruikt meestal een compressor, condensorspoelen en een verdamperspoel om een koelmiddel door het systeem te bewegen en de lucht te koelen. Warmtepompen worden ook gebruikt voor verwarming en koeling.

Verwarming met airco | Info

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een airco?

Airco kan vele voordelen bieden, waaronder een betere luchtkwaliteit binnenshuis, een hogere energie-efficiëntie, lagere energiekosten, een langere levensduur van de unit, meer comfort in uw huis of bedrijf, een betere slaapkwaliteit en meer.

Hoe vaak moet ik mijn airco onderhouden?

Om optimale prestaties te garanderen en de levensduur van uw unit te verlengen, moet u uw airco ten minste eenmaal per jaar onderhouden. Dit omvat het controleren van alle onderdelen zoals filters en ventilatorbladen op tekenen van schade of slijtage. Daarnaast is het belangrijk om de buitenunit vrij te houden van vuil, zodat de luchtstroom niet wordt belemmerd.

Welke soorten airco’s biedt IZI Cool aan?

IZI Cool biedt zowel splitsystemen (met buitenunit) als wandunits (zonder buitenunit) aan. Deze units hebben verschillende functies zoals ontvochtiging, fluisterstille werking, ingebouwde ventilatiemogelijkheden en nog veel meer.

D Verkoopt IZI Cool oplossingen voor zowel consumenten (B2C) als professionals (B2B)?

Ja. IZI Cool verkoopt hoogwaardige oplossingen voor zowel consumenten (B2C) als professionals (B2B). Of het nu gaat om een efficiënte en gezonde oplossing voor thuis of een betrouwbare oplossing voor uw bedrijf, bij IZI Cool zit u goed.

Zijn de producten van IZI Cool energiezuinig?

Absoluut. Al onze producten zijn ontworpen om zeer energie-efficiënt te zijn, zodat u uw energierekening kunt maximaliseren terwijl u geniet van het hoogste comfortniveau in uw huis of kantoor.

Zijn er aanvullende diensten die IZI Cool aanbiedt?

Ja. Het team van IZI Cool biedt ook installatiediensten voor alle producten, zodat u het niet zelf hoeft te doen. Wij bieden ook permanent onderhoud, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw systeem het hele jaar door probleemloos werkt.

Wat is een verwarmingsklimaatsysteem?

Een verwarmingsklimaatsysteem is een alles-in-één oplossing voor koel- en verwarmingsbehoeften. Het combineert de voordelen van airco en verwarming in één eenheid en stelt u in staat het hele jaar door een optimale temperatuur te handhaven.

Hoe werkt een verwarmingsklimaatsysteem?

Wanneer de buitentemperatuur onder een bepaald niveau zakt, schakelt de verwarmingsairconditioner automatisch over van de koel- naar de verwarmingsmodus. De verwarming zuigt dan koele buitenlucht aan, verwarmt deze en verspreidt deze door uw huis of kantoor.

Wat zijn de voordelen van een verwarmingsairconditioner van IZI Cool?

Met het verwarmingsklimaatsysteem van IZI Cool kunt u besparen op energiekosten en toch het hele jaar door genieten van comfortabele temperaturen. Onze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat het systeem efficiënt werkt en onze kwaliteitsmaterialen zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Onze uitgebreide garantiebescherming geeft u bovendien gemoedsrust.


Uiteindelijk is IZI Cool de eerste keuze voor iedereen in België die een energiezuinige, gezonde en fluisterstille verwarming of airconditioning wil kopen en installeren. Wij bieden een verscheidenheid aan producten, zowel binnenunits zonder externe apparatuur als buitensystemen met optionele geïntegreerde ontvochtigings- en ventilatiefuncties. Of u nu een huiseigenaar bent of een professionele aannemer, wij hebben de perfecte, hoogwaardige airconditioningoplossing voor uw individuele behoeften.

Als u op zoek bent naar baanbrekende en betrouwbare verwarmings- en airconditioningsystemen, kijk dan niet verder dan IZI Cool! Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten alle verwachtingen zullen overtreffen. Als u meer wilt weten over wat wij te bieden hebben, vul dan het formulier op deze pagina in met uw contactgegevens. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen uw HVAC-behoeften te vervullen.