IZI Cool airco | Gids

Houd uw huis koel met IZI Cool airco

Bij IZI Cool zijn we trots op onze hoogwaardige airco’s die uw huis koel houden, zelfs bij hoge buitentemperaturen.

Onze offerte IZI Cool airconditioners zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en bieden betrouwbare en efficiënte koelsystemen die zowel betaalbaar als gebruiksvriendelijk zijn.

Vul vandaag nog ons formulier in voor meer informatie over onze prijsopties, modellen en deskundig advies over de perfecte airco voor uw huis.


IZI Cool airco | Gids
IZI Cool airco | Gids

Welkom bij IZI Cool! Wij zijn de grootste leverancier van airconditioners in België en bieden u de meest energie-efficiënte, gezondste en stilste airconditioners die vandaag op de markt zijn. Onze airco’s kunnen elke kamer in uw huis of kantoor koelen en verwarmen zonder dat er een externe eenheid nodig is.

Wij bieden verschillende soorten airconditioners, waaronder monoblock airconditioners, airconditioners met geïntegreerde verwarming en airconditioners met een externe eenheid. Onze airco’s hebben ook functies als ontvochtiging en ventilatie. Of u nu een huiseigenaar of een bedrijfseigenaar bent, wij hebben de juiste airco voor uw behoeften en een comfortabel binnenklimaat.

Als u het beste airconditioningsysteem wilt dat beschikbaar is en een uitstekende klantenservice en concurrerende prijzen wenst, kies dan voor IZI Cool. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze eersteklas producten aan al uw eisen op het gebied van airco kunnen voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor prijsinformatie om u het hele jaar door comfortabel en koel te houden.

Hoeveel kost verwarmen met airco?

7 Gezondheidsvoordelen van IZI Cool airco’s in uw huis of kantoor.

Bij IZI Cool geloven we erin onze klanten airco’s te leveren die energie-efficiënt zijn, gezondheidsvoordelen bieden en fluisterstil zijn. Onze airco’s zijn ontworpen om uw ruimte zowel te koelen als te verwarmen zonder dat er een externe unit nodig is. In dit artikel willen wij de 7 gezondheidsvoordelen van IZI Cool airco’s voor uw huis of kantoor met u delen.

Verbeterde luchtkwaliteit

De IZI Cool airco heeft een ingebouwde ontvochtiger en een ventilatiesysteem die de luchtkwaliteit in uw kamer verbeteren. Onze airco’s verwijderen overtollig vocht uit de lucht, waarvan bekend is dat het een broedplaats is voor schadelijke bacteriën, virussen en schimmels. Met de IZI Cool airco kunt u genieten van schone, frisse en gezonde lucht in uw huis of kantoor.

Vermindert het risico op allergieën

Als u aan allergieën lijdt, weet u hoe frustrerend het kan zijn om voortdurend te worstelen met niezen, hoesten en loopneuzen. IZI Cool airco kan deze symptomen verlichten door verontreinigende stoffen zoals stof, pollen en huidschilfers van huisdieren uit de lucht te verwijderen. Met een IZI Cool airco kunt u gemakkelijker ademen en genieten van een allergievrije kamer.

Betere slaap bevorderen

Slaap is een essentieel onderdeel van onze algemene gezondheid, maar vaak maken warme en vochtige temperaturen een goede nachtrust moeilijk. De IZI Cool airco helpt u de temperatuur in uw kamer te regelen en een comfortabele omgeving te creëren die bevorderlijk is voor de slaap. Met de IZI Cool airco kunt u onrustige nachten vaarwel zeggen en uitkijken naar een rustgevende slaap.

Versterkt de immuniteit

Een goed geventileerde ruimte kan uw immuunsysteem versterken door de verspreiding van virussen en bacteriën in de lucht tegen te gaan. De IZI Cool airco verwijdert niet alleen verontreinigende stoffen uit de lucht, maar circuleert ook schone lucht door uw kamer. Met een IZI Cool airco kunt u uw immuunsysteem versterken en uzelf en uw dierbaren beschermen tegen ziekten.

Verhoogt de productiviteit

Werken in een warme en benauwde omgeving kan het moeilijk maken om u te concentreren en productief te blijven. De IZI Cool airco helpt de temperatuur in uw kamer te regelen, waardoor een ideale werkomgeving ontstaat. Met de IZI Cool airco geniet u van een koele en comfortabele werkomgeving waar u zich kunt concentreren en productief kunt zijn.

Bespaart energie

Bij IZI Cool zetten wij ons in om onze klanten energiezuinige airco’s te leveren. Onze airco’s zijn zo ontworpen dat ze minder energie verbruiken en efficiënter koelen en verwarmen. Met een IZI Cool airco kunt u uw energierekening verlagen en uw ecologische voetafdruk verkleinen.

Verhoogt het comfort

IZI Cool airconditioners geven u bovenal het comfort dat u verdient. Onze airco’s zijn ontworpen om een ideale temperatuur te creëren die u comfortabel en ontspannen houdt. Met een IZI Cool airco geniet u van een comfortabele en behaaglijke omgeving die perfect is voor elk seizoen.

Kortom, de IZI Cool airconditioner is een slimme en gezonde keuze voor elk huis of kantoor. Met zijn ingebouwde ontvochtiger, ventilatie en energie-efficiëntie biedt hij een reeks gezondheidsvoordelen die uw leven aanzienlijk zullen verbeteren. Bij IZI Cool zijn we er trots op dat we onze klanten airconditioners van hoge kwaliteit leveren die optimale prestaties en comfort bieden.


Beste B2B airco oplossingen door IZI Cool: Vertrouw op IZI Cool voor de beste B2B-oplossingen voor airconditioning. Wij bieden producten van topkwaliteit die zijn afgestemd op uw zakelijke behoeften.

Monoblock airco zonder buitenunit | IZI Cool: Neem afscheid van omvangrijke buitenunits met de monoblock airco zonder buitenunit van IZI Cool. Geniet van efficiënte en slanke koeloplossingen voor uw ruimte.

IZI Cool | Gids: Krijg deskundig advies uit de gids van IZI Cool over oplossingen voor airco. Wij bieden uitgebreide informatie om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen voor uw bedrijf.

IZI Cool airco’s | Informatie: Zoek niet verder voor informatie over airco oplossingen dan IZI Cool. Kom meer te weten over onze hoogwaardige airco’s en hoe ze uw bedrijf van dienst kunnen zijn.

Monoblock Airco | IZI Cool Airco Installateur: Vertrouw de installatie van uw monoblock airco toe aan de experts van IZI Cool. Ons ervaren team biedt betrouwbare en efficiënte services.

IZI COOL Airco zonder buitenunit: Vereenvoudig uw airco met IZI COOL’s airco zonder buitenunit. Geniet van eenvoudige installatie en efficiënte koeloplossingen voor uw bedrijf.

Monoblock airco | IZI Cool: Ervaar het gemak en de efficiëntie van de monoblock airco van IZI Cool. Onze producten van topkwaliteit bieden de perfecte koeloplossingen voor uw bedrijf.


Hoe kiest u de juiste maat IZI Cool airco voor uw kamer: Een stap-voor-stap gids

Bij IZI Cool begrijpen we het belang van een comfortabel en gezond binnenklimaat in uw huis of kantoor. Daarom bieden wij een reeks energiezuinige airco’s die geschikt zijn om uw kamers te koelen, te verwarmen, te ontvochtigen en te ventileren. Maar voordat u investeert in een IZI Cool airco, is het belangrijk om de juiste maat te kiezen die past bij de behoeften van uw ruimte. In dit artikel geven wij u een stap-voor-stap handleiding voor het kiezen van de juiste maat IZI Cool airco voor uw kamer.

Stap 1: Meet de ruimte.

De eerste stap is het opmeten van de afmetingen van uw kamer. Meet de lengte, breedte en hoogte van de kamer in meters. Vermenigvuldig deze metingen om het volume van de kamer in kubieke meter te krijgen. Dit geeft u een idee van de koelcapaciteit die u nodig heeft om de kamer voldoende te koelen.

Stap 2: Bepaal het koelvermogen

Zodra u het volume van de ruimte weet, moet u het koelvermogen bepalen dat nodig is voor uw ruimte. Dit wordt gemeten in BTU’s (British Thermal Units). Als algemene regel geldt dat u ongeveer 20 BTU per vierkante meter van de te koelen ruimte nodig hebt. Deze waarde kan echter afhangen van verschillende factoren, zoals de isolatie van de ruimte, de hoogte van het plafond, het aantal ramen en de bezetting.

Stap 3: houd rekening met andere factoren

Naast de grootte van de ruimte moet u ook rekening houden met andere factoren die van invloed kunnen zijn op de benodigde koelcapaciteit. Als uw kamer bijvoorbeeld veel zonlicht krijgt, hebt u meer koelcapaciteit nodig. Als uw kamer slecht geïsoleerd is, hebt u ook meer koelcapaciteit nodig om het warmteverlies te compenseren. Als de kamer door meerdere mensen wordt gebruikt of warmte uitstralende apparatuur bevat, zoals computers en televisies, is er meer koelcapaciteit nodig.

Stap 4: Kies de juiste IZI Cool airco.

Nu u de koelcapaciteit voor uw ruimte heeft bepaald, is het tijd om de juiste IZI Cool airco te kiezen. Wij bieden verschillende modellen die variëren in koelvermogen, functies en prijs. Onze airco’s zijn ontworpen om stil, efficiënt en milieuvriendelijk te werken. Wij bieden zowel monoblok airconditioners als split airconditioners met of zonder externe eenheid om het beste bij uw ruimte te passen.

Stap 5: Installatie

Als u de juiste IZI Cool airco heeft gekozen, is het belangrijk dat deze goed wordt geïnstalleerd door een vakman. Een verkeerde installatie kan leiden tot een slechte werking van de airco, hogere energiekosten en mogelijke gezondheidsrisico’s zoals schimmel- en bacteriegroei.

Stap 6: Onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw IZI Cool airco is belangrijk voor optimale prestaties, energie-efficiëntie en een lange levensduur. Wij adviseren de luchtfilters te reinigen en te vervangen, het koelmiddelniveau te controleren en de binnen- en buitenkant van de unit te inspecteren op tekenen van schade of slijtage. Een goed onderhouden airco biedt u jarenlang een comfortabel binnenklimaat.

Stap 7: Neem contact met ons op

Bij IZI Cool zetten wij ons in om onze klanten de beste airco’s en diensten te bieden. Neem contact met ons op voor informatie over de beste airco’s voor uw huis of kantoor. Ons team van experts helpt u graag met al uw vragen en zorgen.

Het kiezen van de juiste maat IZI Cool airco voor uw ruimte is cruciaal voor optimale koeling, verwarming en ventilatie. Gebruik onze stap-voor-stap gids om de koelcapaciteit te bepalen die u nodig hebt en selecteer de juiste IZI Cool airco die aan uw behoeften en budget voldoet. Een goede installatie en een goed onderhoud zorgen ervoor dat uw airco efficiënt werkt en u jarenlang een comfortabel en gezond binnenklimaat biedt.

IZI Cool airco | Gids

10 Onderhoudstips om uw IZI Cool airco het hele jaar door probleemloos te laten werken.

Bij IZI Cool weten we hoe belangrijk het is om airco’s in topconditie te houden. De enige manier om ervoor te zorgen dat uw IZI Cool airco lang meegaat en het hele jaar door probleemloos werkt, is door goed onderhoud. In dit artikel geven wij u tien onderhoudstips waarmee u de efficiëntie van uw IZI Cool airco kunt behouden, de levensduur kunt verlengen en geld kunt besparen op uw energierekening.

Schoon en vervang regelmatig de luchtfilters.

Luchtfilters zijn belangrijke onderdelen van airco’s omdat ze de lucht schoon houden. Wij adviseren de luchtfilters van uw IZI Cool airco elke drie weken te reinigen en minstens één keer per half jaar te vervangen. Dit verbetert niet alleen de efficiëntie van de airco, maar voorkomt ook schade of verstoppingen in het systeem.

Controleer de afvoerleidingen.

Een verstopte afvoerleiding kan ervoor zorgen dat water overloopt en uw airco en de omgeving beschadigt. Wij raden u aan de afvoerleiding van uw airco regelmatig te reviewen en indien nodig te reinigen. Dit zorgt ervoor dat het water vrij kan weglopen en vermindert het risico op waterschade.

Plan voor professioneel onderhoud

Bij IZI Cool adviseren wij om minstens eenmaal per jaar professioneel onderhoud voor uw airco in te plannen. Onze technici voeren een grondige inspectie van het systeem uit, reinigen de binnen- en buitenkant en repareren of vervangen eventueel defecte onderdelen. Zo voorkomt u dat kleine beschadigingen groot worden en verkleint u de kans op kostbare reparaties.

Maak de spoelen schoon

Vuil en puin kunnen zich ophopen op de warmtewisselaars en de efficiëntie van het airco systeem verminderen. Wij raden u aan de warmtewisselaars jaarlijks te reinigen met professioneel onderhoud om ervoor te zorgen dat ze schoon en in goede staat blijven.

Gebruik een programmeerbare thermostaat

Met een programmeerbare thermostaat kunt u de temperatuur van uw airco regelen en de automatische in- en uitschakeling ervan plannen. Zo bespaart u niet alleen energie, maar verlengt u ook de levensduur van uw airco.

Controleer het koelmiddelniveau

Koelmiddel is essentieel voor de goede werking van een airco. Een laag koelmiddelniveau kan ervoor zorgen dat uw airco te hard werkt, met als gevolg een kortere levensduur en dure reparaties. Wij raden u aan het koelmiddelniveau regelmatig te controleren en bij te vullen als het laag is.

Maak de buitenunit schoon en netjes.

Reinig de buitenunit regelmatig om ervoor te zorgen dat de luchtstroom niet wordt belemmerd door vuil en afval. Wij raden u aan de vegetatie rond de buitenunit te snoeien en deze uit de buurt van buitenmeubilair te houden.

Controleer en beveilig de elektrische aansluitingen.

De elektrische aansluitingen zijn belangrijke onderdelen van een airco. Wij raden u aan alle elektrische aansluitingen te controleren om er zeker van te zijn dat ze veilig zijn en goed werken. In geval van twijfel raden wij u aan een professionele technicus in te schakelen.

Smeer bewegende delen

Door de bewegende delen van de airco te smeren, blijven ze functioneren, voorkomt u ongewenste geluiden en vermindert u de kans op wrijving. Wij raden u aan de motor en andere bewegende delen regelmatig te smeren.

Houd uw ruimte schoon en netjes.

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om uw ruimte schoon en netjes te houden. Een schone en opgeruimde ruimte zorgt ervoor dat er weinig stof of vuil in de airco terechtkomt, wat de efficiëntie ervan kan beïnvloeden en onnodige schade kan veroorzaken.

Kortom, goed onderhoud is essentieel voor de levensduur, efficiëntie en kosteneffectiviteit van uw IZI Cool airco. Met deze tien onderhoudstips kunt u uw airco het hele jaar door probleemloos laten werken.

IZI Cool airco | Gids

Vragen over IZI Cool airco’s: alles wat u moet weten.

Hoe energiezuinig zijn IZI Cool airconditioners?

Bij IZI Cool zijn we er trots op de meest energie-efficiënte airco’s op de markt te verkopen. Onze airco’s zijn voorzien van geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat ze minder energie verbruiken om hetzelfde koel- of verwarmingsvermogen te leveren als conventionele modellen. Dit betekent dat u op de lange termijn meer geld kunt besparen op uw energierekening.

Wat zijn de voordelen van de fluisterstille airco’s van IZI Cool?

Onze airco’s zijn fluisterstil, wat betekent dat ze tijdens de werking weinig geluid produceren. Dit maakt ze perfect voor gebruik in slaapkamers, kantoren of andere stille ruimtes waar u een rustige omgeving nodig heeft.

Kan de IZI Cool airco mijn kamer zowel koelen als verwarmen?

Ja, al onze airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen. Dit betekent dat u uw kamer koel kunt houden in de zomer en warm in de winter. Sommige modellen hebben zelfs een ingebouwde ontvochtiger en ventilatiefunctie om de luchtkwaliteit binnenshuis te helpen verbeteren.

Welke soorten airco’s verkoopt IZI Cool?

Bij IZI Cool bieden we een breed scala aan airco’s om aan verschillende behoeften en eisen te voldoen. Wij verkopen airconditioners zonder buitenunit, monoblock-airco’s, airconditioners met verwarming en airconditioners met buitenunit.

Wie kan profiteren van IZI Cool airconditioners?

Onze airco’s zijn geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik. Ze zijn perfect voor gebruik in slaapkamers, woonkamers, kantoren, winkels, HORECA, hotels, restaurants en cafés, om er maar een paar te noemen. We hebben opties voor kleine en grote gebouwen, zodat u zeker een airco vindt die aan uw behoeften voldoet.

Heeft IZI Cool kortingen of speciale aanbiedingen?

Ja, wij bieden regelmatig kortingen aan tijdens beurzen of seizoensuitverkopen. U kunt van deze offertes profiteren om onze airco’s tegen nog lagere prijzen aan te schaffen. Wij bieden airco’s van hoge kwaliteit en met onze speciale offertes kunt u de best mogelijke offerte krijgen.

Hoe kom ik aan prijsinformatie voor IZI Cool airconditioners?

Voor prijsinformatie over onze airco’s kunt u gewoon contact met ons opnemen. Ons team van experts helpt u graag en geeft u alle informatie die u nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen. Wij werken met u samen om ervoor te zorgen dat u een airco krijgt die voldoet aan uw behoeften en budget.

Waarin verschillen IZI Cool airconditioners van andere merken op de markt?

IZI Cool airconditioners zijn uitgerust met geavanceerde technologie om een maximale koelefficiëntie met een minimaal energieverbruik te garanderen. Onze producten zijn uitgerust met state-of-the-art compressoren, filters en koelspoelen die zorgen voor uitstekende prestaties en duurzaamheid. Onze airco’s zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat u de perfecte oplossing voor uw huis of bedrijf kunt vinden.

Hoeveel geld kan ik besparen op mijn elektriciteitsrekening met een IZI Cool airco?

Met IZI Cool airco’s kunt u tot 40% besparen op uw elektriciteitsrekening in vergelijking met andere merken. Onze producten zijn uitgerust met energiebesparende technologie die het elektriciteitsverbruik vermindert en tegelijkertijd de koelprestaties maximaliseert. Bovendien hebben onze airconditioners geavanceerde functies zoals een slaapstand, timerfunctie en automatische temperatuurregeling, waardoor u uw gewenste temperatuur kunt instellen terwijl u energie bespaart.

Hoe lang gaat een IZI Cool airco mee?

IZI Cool airconditioners zijn gebouwd om lang mee te gaan. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, die een lange levensduur en betrouwbaarheid garanderen. Bij goed onderhoud kan uw IZI Cool airco wel 10 jaar of langer meegaan. Bovendien bieden wij een uitgebreide garantie op al onze producten, zodat u jarenlang met een gerust hart op uw aankoop kunt vertrouwen.


IZI Cool airco | Gids
IZI Cool airco | Gids

Conclusie: De beste keuze voor uw airconditioning.

IZI Cool biedt state-of-the-art airconditioning technologie die zowel milieuvriendelijk als energie-efficiënt is. Onze monoblock-airco’s zijn fluisterstil en leveren uitzonderlijke prestaties. Ze koelen niet alleen, maar verwarmen, ontvochtigen en ventileren ook, zodat uw huis of kantoor het hele jaar door comfortabel blijft.

Bij IZI Cool bieden we verschillende airco’s om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Wij bieden airconditioners met of zonder buitenunit, maar ook units met een verwarmingsfunctie. Onze airco’s zijn perfect voor gebruik in elke ruimte, inclusief residentiële, commerciële en horecaruimtes zoals bedrijven, kantoren, winkels, hotels, restaurants en cafés.

Bij IZI Cool bieden we hoogwaardige airco’s die precies op uw behoeften zijn afgestemd. Wij geven vaak kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen om ervoor te zorgen dat u het beste merk – IZI Cool – koopt. Als u een van onze airco’s wilt kopen, neem dan contact met ons op voor prijsinformatie. Laat IZI Cool voldoen aan al uw behoeften op het gebied van airco. Als u geïnteresseerd bent, laat dan uw contactgegevens achter op deze pagina en wij helpen u graag verder.