Combinatie van airco en verwarming

Krijg de ultieme oplossing voor airco en verwarming van IZI Cool.

Bent u het beu om voortdurend tussen verschillende systemen te schakelen om uw huis of kantoor te verwarmen en te koelen?

Dan zijn de gecombineerde airconditioning- en verwarmingseenheden van IZI Cool precies wat u nodig hebt.

Met onze energiezuinige en fluisterstille technologie kunt u het hele jaar door comfortabel blijven zonder dat u uw budget hoeft te verlagen.

Vul ons formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en laat onze experts u helpen de perfecte oplossing voor uw behoeften te kiezen.


Combinatie van airco en verwarming
Combinatie van airco en verwarming

Ontdek de toekomst van comfort met de gecombineerde airconditioning- en verwarmingsoplossingen van IZI Cool.

Bij IZI Cool zijn we er trots op dat we onze gewaardeerde klanten in België de meest geavanceerde en efficiënte gecombineerde oplossingen voor airco en verwarming kunnen aanbieden. Onze producten zijn gericht op zowel residentiële als commerciële klanten, waaronder woningen, kantoren, winkelruimtes en de HORECA sector. Onze innovatieve technologie houdt uw ruimte comfortabel, energiezuinig en fluisterstil met airconditioners met geïntegreerde ontvochtigers en ventilatiesystemen. Of u nu op zoek bent naar airconditioners zonder buitenunit, monoblock airconditioners of airconditioners met verwarmingsfunctie, wij hebben de perfecte oplossing voor uw behoeften. | Combinatie van airco en verwarming

Wij zetten ons in om u uitzonderlijke kwaliteit en een ongeëvenaarde klantenservice te bieden. Daarom bieden wij regelmatig kortingen aan tijdens beurzen en seizoensuitverkopen. Ons merk IZI Cool vertegenwoordigt het beste in airconditioning- en verwarmingstechnologie, waardoor uw kamers het hele jaar door comfortabel, gezond en efficiënt blijven. Wilt u meer weten over onze geavanceerde producten en prijzen? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en een van onze experts neemt binnenkort contact met u op.

combinatie van airco en verwarming

Hoe een combinatie van airco en verwarming u geld kan besparen op uw energierekening

Bij IZI Cool zijn we er trots op dat we onze klanten de meest energie-efficiënte airco’s kunnen aanbieden. Een van onze meest verkochte producten is de combinatie van airco en verwarming, waarmee u geld kunt besparen op uw energierekening en het hele jaar door comfort kunt bieden in uw huis of kantoor.

Wat is een combinatie airco en verwarming?

Een combinatie airconditioner en verwarming is een veelzijdig apparaat dat zowel koeling als verwarming biedt. Deze apparaten worden in uw huis of kantoor geïnstalleerd en vereisen geen externe eenheid zoals traditionele airco’s. Onze monoblock airco’s kunnen in elke kamer worden geplaatst en zijn een efficiënte oplossing om het hele jaar door een comfortabele temperatuur te garanderen.

Voordelen van een gecombineerde airconditioning- en verwarmingseenheid

Een van de belangrijkste voordelen van een gecombineerde airconditioning en verwarmingseenheid is de energiebesparing die het kan bieden. Met één unit die zowel verwarmings- als koelfuncties biedt, vermijdt u de energiekosten die gepaard gaan met het gebruik van afzonderlijke verwarmings- en koelsystemen. Bovendien worden veel van onze units geleverd met ingebouwde ontvochtigers en ventilatiesystemen die de energie-efficiëntie en de luchtkwaliteit binnenshuis verder verbeteren.

Een ander voordeel van een gecombineerde airconditioning- en verwarmingseenheid is de flexibiliteit. U kunt deze units in elke kamer van uw huis of kantoor installeren, waardoor ze een ideale optie zijn voor kleine ruimtes of ruimtes die geen toegang hebben tot een centraal verwarmings- of koelsysteem. Bovendien kunt u de temperatuur en werking van elke unit afzonderlijk of als groep regelen, zodat elke bewoner van de ruimte individueel comfort heeft.

Bij IZI Cool bieden we een verscheidenheid aan gecombineerde airconditioning- en verwarmingsunits om aan al uw behoeften te voldoen. Van modellen met geïntegreerde verwarming tot modellen zonder buitenunit, wij hebben een oplossing voor elke ruimte. Onze hoogwaardige units zijn bovendien fluisterstil en zorgen ervoor dat u kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat zonder storende geluiden.

Professionele toepassingen

Onze gecombineerde airconditioning- en verwarmingsunits zijn niet alleen geschikt voor privégebruik, maar ook voor professionele toepassingen. Bedrijven, kantoren, winkels, HORECA, hotels en restaurants kunnen profiteren van deze veelzijdige units. Ze besparen niet alleen energie en bieden aanpasbaar comfort, maar hebben ook een elegant en modern ontwerp dat bijdraagt aan de algemene esthetiek van elke ruimte.

Kortom, een combinatie van airco en verwarming is een ideale oplossing voor iedereen die geld wil besparen op zijn energierekening en het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat wil behouden. Bij IZI Cool bieden we hoogwaardige en efficiënte units die aan elke ruimte kunnen worden aangepast. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor uw huis of bedrijfspand, wij hebben een optie die aan uw behoeften voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op voor prijzen en meer informatie over hoe wij u kunnen helpen koel te blijven in de zomer en warm in de winter.

combinatie van airco en verwarming
combinatie van airco en verwarming


Geef het beste van twee werelden: de voordelen van een gecombineerd airco- en verwarmingssysteem.

Bij IZI Cool geloven we dat het onze hoogste prioriteit is om onze klanten het hele jaar door comfortabel te houden. Daarom zijn we er trots op dat we onze nieuwste offerte van gecombineerde airconditioning- en verwarmingssystemen kunnen aanbieden die het beste van beide werelden bieden. Onze airco’s zijn ontworpen om uw huis niet alleen te koelen, maar ook te verwarmen tijdens de koude wintermaanden. Ontdek waarom onze gecombineerde airco- en verwarmingssystemen de perfecte investering zijn voor elke huiseigenaar.

Efficiëntie op zijn best

Bij IZI Cool zijn we er trots op dat we de meest energie-efficiënte, gezonde en fluisterstille airco’s op de markt aanbieden. Onze combi-units zijn daarop geen uitzondering, met energiewaarden tot A++ en een hoog seizoensrendement. In vergelijking met conventionele verwarmingssystemen kan dit tot 60% besparen op de elektriciteitskosten. U bespaart dus niet alleen op uw elektriciteitsrekening, maar u helpt ook uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Gebruiksvriendelijkheid

Onze gecombineerde airconditioning- en verwarmingssystemen zijn uitgerust met gebruiksvriendelijke functies waardoor ze uiterst eenvoudig te bedienen zijn. Met functies als draadloze afstandsbediening, digitale displays en programmeerbare timers kunt u de gewenste temperatuur voor uw huis instellen vanuit uw bed, bank of bureau. Het slanke en moderne design van onze toestellen zorgt er bovendien voor dat ze naadloos aansluiten bij de inrichting van uw huis.

Multifunctionele toestellen

Onze gecombineerde airconditioning- en verwarmingssystemen zijn multifunctioneel, wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt voor koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren, zodat uw huis het hele jaar door comfortabel blijft. Deze units zijn geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik en zorgen voor comfort in elke kamer van uw huis of flat, of in grotere gebouwen zoals bedrijven, kantoren, winkels, hotels of restaurants.

Stille en rustige prestaties

Onze gecombineerde airconditioners en verwarmers zijn ontworpen met speciale nadruk op geluidsreductie om een stille en rustige omgeving in uw huis of werkruimte te creëren. Speciale kenmerken zoals gegroefde kanalen met hoge dichtheid en aerodynamische luchtstroomtechnologie zorgen ervoor dat onze units zo goed als geruisloos zijn, zodat u in alle rust kunt rusten, werken of slapen.

Gezondheid en veiligheid

De airco’s van IZI Cool zijn ontworpen met het oog op gezondheid en veiligheid. Onze units zijn uitgerust met antibacteriële filters die bacteriën, stof en allergenen in de lucht elimineren. Dit maakt ze de perfecte keuze voor iedereen die last heeft van allergieën, astma of andere ademhalingsproblemen. In de winter zijn onze combitoestellen een veilig alternatief voor traditionele verwarmingssystemen, omdat ze geen giftige gassen zoals koolmonoxide produceren, zodat u en uw gezin altijd veilig zijn.

Professionele installatiediensten

Bij IZI Cool vinden we de kwaliteit van ons werk net zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij een professionele installatieservice, uitgevoerd door ons team van ervaren professionals. Ons team zorgt ervoor dat uw gecombineerde airco- en verwarmingssysteem correct en tijdig wordt geïnstalleerd, zodat u zo snel mogelijk van de voordelen van uw nieuwe unit kunt genieten.

Kortom, bij IZI Cool geloven we erin onze klanten producten te leveren die niet alleen aan hun verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overtreffen. Onze gecombineerde airconditioning- en verwarmingsunits zijn een geweldige oplossing voor iedereen die wil investeren in een product dat comfort, gemak en energie-efficiëntie biedt. Met kenmerken als gebruiksgemak, multifunctionaliteit, stille en veilige werking en professionele installatiediensten zijn onze gecombineerde units de ideale keuze voor elke huiseigenaar of bedrijfseigenaar die op zoek is naar een betrouwbare, duurzame en milieuvriendelijke verwarmings- en koelingsoplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!


De voordelen van het installeren van een gecombineerde airconditioning en verwarming systeem in uw huis.

Geniet het hele jaar door van comfort met IZI Cool.

Bij IZI Cool zijn we er trots op de meest energie-efficiënte, gezondste en fluisterstille gecombineerde airco- en verwarmingssystemen aan te bieden. Als Belgisch bedrijf weten we hoe belangrijk het is om het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat te creëren. Onze uitgebreide offerte van airco’s zonder buitenunit, monoblock airco’s en airco’s met geïntegreerde verwarming zorgt ervoor dat u de perfecte oplossing vindt voor elke kamer in uw huis, flat of bedrijf.

Dual-Purpose technologie voor meer comfort

Een van de belangrijkste voordelen van onze gecombineerde airconditioning- en verwarmingssystemen is hun dubbele functionaliteit. In plaats van afzonderlijke units voor koeling en verwarming, levert één enkele unit beide diensten. Dit zorgt voor een naadloze overgang tussen de seizoenen, vereenvoudigt uw leven en vermindert de noodzaak voor meerdere installaties of onderhoudsafspraken.

Energie-efficiëntie en milieuvriendelijke oplossingen.

IZI Cool streeft naar milieuvriendelijke oplossingen. Onze gecombineerde airconditioning- en verwarmingssystemen zijn ontworpen met het oog op energie-efficiëntie om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en uw energierekening te verlagen. Dankzij geavanceerde technologie en slimme functies optimaliseren deze systemen de prestaties op basis van uw specifieke behoeften en de omstandigheden buiten, zodat u verzekerd bent van een consistente temperatuurregeling zonder energie te verspillen.

Geïntegreerde ontvochtiger en ventilatie voor een optimale luchtkwaliteit binnenshuis.

Sommige van onze airco’s zijn uitgerust met geïntegreerde ontvochtigers en ventilatiesystemen. Deze functies helpen de ideale vochtigheidsgraad te handhaven en de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren, waardoor een gezondere leefomgeving voor u en uw gezin ontstaat. Door overtollig vocht te verwijderen, voorkomt u ook de groei van schimmel en meeldauw, die ademhalings- en andere gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

Catering voor consumenten en professionals

Of u nu een gecombineerd airco- en verwarmingssysteem nodig heeft voor uw huis of bedrijf, IZI Cool heeft de perfecte oplossing. Wij richten ons op zowel consumenten als professionals en leveren kwaliteitsairconditioners voor elke omgeving, waaronder kantoren, winkels, hotels, restaurants en meer. Wij begrijpen de unieke behoeften van verschillende industrieën en streven ernaar aan die behoeften te voldoen met producten en diensten van wereldklasse.

Exclusieve kortingen en seizoensgebonden verkopen.

Wij geloven in het bieden van de beste waarde aan onze klanten. Daarom bieden we regelmatig kortingen aan op beurzen en seizoensuitverkopen. Kijk uit naar deze speciale promoties voor de beste offertes voor onze IZI Cool airco’s. Investeren in een kwalitatief goede airconditioning en verwarming is nog nooit zo betaalbaar geweest.

Contacteer ons voor prijzen en deskundig advies.

Klaar om te profiteren van een gecombineerd airco- en verwarmingssysteem in uw huis of bedrijf? Neem contact op met IZI Cool voor prijsinformatie en persoonlijk advies bij het kiezen van de beste airconditioningoplossing. Ons team van experts helpt u graag bij het vinden van het perfecte systeem om het hele jaar door een comfortabele en energiezuinige omgeving te creëren. Ervaar vandaag nog het verschil met IZI Cool.

combinatie van airco en verwarming

FAQs over gecombineerde airco en verwarming.

Bent u op zoek naar een efficiënt en veelzijdig HVAC-systeem voor uw woning of bedrijf? Dan bent u bij IZI Cool, de toonaangevende leverancier van gecombineerde airconditioning- en verwarmingssystemen in België, aan het juiste adres. Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over onze producten:

Wat is een gecombineerd airco- en verwarmingssysteem?

Een gecombineerd airco- en verwarmingssysteem, ook wel warmtepomp genoemd, is een eenheid die zowel kan koelen als verwarmen. Bij dit type systeem wordt de warmte niet rechtstreeks geproduceerd, maar van de ene plaats naar de andere overgebracht.

Hoe werkt een gecombineerd airconditioning- en verwarmingssysteem?

Een warmtepomp zuigt in de winter warme lucht van buiten aan en leidt deze naar binnen om uw kamer te verwarmen, terwijl hij in de zomer warme lucht van binnen aanzuigt en deze naar buiten leidt om uw kamer te koelen. Afhankelijk van of u uw kamer wilt verwarmen of koelen, wordt de koelmiddelstroom in het systeem omgekeerd.

Zijn gecombineerde airco- en verwarmingssystemen energiezuinig?

Ja, gecombineerde airco- en verwarmingssystemen zijn zeer energie-efficiënt, omdat ze minder elektriciteit verbruiken dan conventionele verwarmings- en koelsystemen. In feite gebruiken ze 30-40% minder energie dan conventionele systemen, wat zich vertaalt in aanzienlijke besparingen op uw energierekening.

Zijn airco- en verwarmingssystemen geschikt voor alle klimaten?

Ja, gecombineerde airco- en verwarmingssystemen zijn geschikt voor de meeste klimaten, ook in koudere gebieden. Ze zijn echter het meest efficiënt in mildere klimaten waar de temperatuur niet te veel varieert.

Wat zijn de voordelen van een gecombineerde airconditioning en verwarming?

De belangrijkste voordelen van een gecombineerd airco- en verwarmingssysteem zijn de energie-efficiëntie, de veelzijdigheid en het installatiegemak. Ze kunnen ook de luchtkwaliteit binnenshuis verbeteren, omdat ze verontreinigende stoffen en allergenen kunnen filteren, en ze werken stil.

Hebben airconditioners en verwarmingssystemen regelmatig onderhoud nodig?

Ja, zoals alle HVAC-systemen hebben gecombineerde airconditioning- en verwarmingssystemen regelmatig onderhoud nodig om optimale prestaties en een lange levensduur te garanderen. Wij raden u aan jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij een professionele technicus.

Hoe kies ik het juiste gecombineerde airco- en verwarmingssysteem voor mijn behoeften?

Het kiezen van het juiste gecombineerde airco- en verwarmingssysteem hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw binnenruimte, uw verwarmings- en koelingsbehoeften en uw budget. Ons team van deskundigen kan u helpen het beste systeem te vinden voor uw specifieke behoeften en u een offerte op maat bezorgen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Wat zijn de voordelen van de gecombineerde airconditioning- en verwarmingssystemen van IZI Cool?

Onze gecombineerde airconditioning- en verwarmingssystemen bieden de perfecte oplossing voor het hele jaar door comfort. Door dezelfde unit te gebruiken voor verwarming en koeling bespaart u kostbare ruimte en de kosten die gepaard gaan met afzonderlijke systemen.

Kan ik mijn IZI Cool airconditioning- en verwarmingssysteem bedienen met een smartphone-app?

Ja, absoluut! Al onze gecombineerde airconditioning- en verwarmingssystemen hebben een Wi-Fi-bediening waarmee u de unit vanaf uw smartphone of tablet kunt bedienen met de speciale IZI Cool-app. U kunt eenvoudig de temperatuur en ventilatorsnelheid instellen en zelfs een timer of schema instellen.

Werkt mijn IZI Cool airco en verwarming in extreme weersomstandigheden?

Ja. Onze gecombineerde airconditioning- en verwarmingssystemen zijn ontworpen om soepel en efficiënt te werken, zelfs in extreme weersomstandigheden. Dankzij hoogwaardige componenten en geavanceerde technologie presteren onze units optimaal bij temperaturen van -15°C tot 50°C, zodat u onder alle weersomstandigheden comfortabel blijft.


Ervaar het ultieme comfort met de gecombineerde airconditioning- en verwarmingsoplossingen van IZI Cool.

Bij IZI Cool zijn we trots op de meest energie-efficiënte, gezonde en fluisterstille airco’s die moeiteloos koelen en verwarmen in één toestel combineren. Ons bedrijf in België biedt een breed scala aan airconditioningoplossingen, waaronder monobloc airco’s, airco’s zonder buitenunit en airco’s met ingebouwde ontvochtigers en ventilatiesystemen. Of u nu een consument bent die het comfort van uw huis wil verbeteren of een professional die een betrouwbare oplossing zoekt voor uw bedrijf, kantoor of HORECA faciliteit, wij hebben de perfecte combinatie van airco en verwarming voor uw behoeften.

Bent u klaar om de ultieme klimaatbeheersing en energie-efficiëntie te ervaren? Mis onze speciale kortingen op beurzen of seizoensuitverkopen niet en koop zeker het beste merk: IZI Cool. Wij zijn er om u te voorzien van persoonlijke prijsinformatie en u te helpen bij het kiezen van het ideale airconditioningsysteem voor uw specifieke behoeften. Als u meer wilt weten, laat dan uw contactgegevens achter op deze pagina en wij helpen u graag verder. Ervaar vandaag nog het verschil met IZI Cool!