Airco verwarming | IZI Cool

Verbeter uw klimaatbeheersing met de airconditioning- en verwarmingsoplossingen van IZI Cool.

Bent u op zoek naar een comfortabele en energiezuinige oplossing voor het verwarmen en koelen van uw woning of bedrijf?

Dan bent u bij IZI Cool aan het juiste adres.

IZI Cool is de grootste leverancier van hoogwaardige airco’s in België.

Onze monoblock airconditioners bieden een fluisterstille werking en superieure energiebesparingen in vergelijking met conventionele modellen, en met de ingebouwde verwarmingsfunctie wordt u nooit meer verrast door temperatuurschommelingen.

Als u meer wilt weten over onze prijzen, modellen en opties, aarzel dan niet om ons online contactformulier in te vullen.

Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van persoonlijke aanbevelingen op maat van uw individuele behoeften en voorkeuren.

Of u nu op zoek bent naar een kosteneffectieve oplossing voor een klein appartement of naar een krachtig systeem voor een grote commerciële ruimte, vertrouw op IZI Cool voor het leveren van hoogwaardige airconditioning-verwarmingssystemen die aan uw behoeften voldoen.


airco verwarming
airco verwarming

Perfecte kamertemperatuur het hele jaar door met IZI Cool Airco Heating.

Bij IZI Cool weten we hoe belangrijk een comfortabele woon- en werkomgeving is. Daarom bieden wij de meest energiezuinige, gezonde en fluisterstille airco’s die zowel kunnen koelen als verwarmen, waardoor ze de perfecte oplossing zijn voor elk seizoen. Onze airco’s zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van residentiële en commerciële klanten, ongeacht de grootte van het gebouw.

Onze monoblok airconditioners zijn strak en modern en bevatten een ontvochtiger en ventilatiesysteem. Onze airco’s met geïntegreerde verwarming zijn perfect voor de koudere maanden en kunnen helpen uw energieverbruik te verminderen. Onze airco’s zonder buitenunit zijn gemakkelijk te installeren en kunnen in elke kamer van uw huis of appartement worden gebruikt. Als bedrijfseigenaar zijn onze airco’s ideaal voor uw kantoren, winkels, HORECA, hotels, restaurants en cafés omdat ze de energierekening verlagen en de klanttevredenheid verhogen.

 • Onze airco’s zijn van de hoogste kwaliteit en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
 • Wij bieden regelmatig kortingen aan tijdens beurzen en seizoensuitverkopen.
 • Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over prijzen en aangepaste oplossingen voor uw behoeften.

Als u geïnteresseerd bent om uw woon- of werkruimtes het hele jaar door comfortabeler te maken, laat dan uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen contact met u op.

airco verwarming

De warmte waar u naar snakt: 6 redenen om te investeren in Airco verwarming.

Bij IZI Cool geloven we dat airco en verwarming hand in hand moeten gaan. Daarom zijn we gespecialiseerd in het leveren van topklasse airconditioning-verwarmingssystemen die perfect zijn voor elk huis of bedrijf. Als u overweegt te investeren in een nieuw verwarmingssysteem, dan zijn hier zes redenen waarom aircoheaters voor u geschikt kunnen zijn.

Energie-efficiëntie

Een van de grootste voordelen van aircoheaters is hun energie-efficiëntie. Onze systemen zijn ontworpen om minder energie te verbruiken terwijl ze een gelijkmatige warmte leveren. Dit betekent dat u het warm en gezellig kunt houden zonder dat uw energierekening de pan uit rijst. Bovendien zijn veel van onze modellen uitgerust met energiebesparende functies zoals programmeerbare thermostaten waarmee u uw energieverbruik nog verder kunt optimaliseren.

Stille werking | airco verwarming

In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen die luidruchtig en vervelend kunnen zijn, is Airco-verwarming ontworpen om stil en efficiënt te werken. Onze systemen gebruiken geavanceerde technologie om het geluidsniveau te verminderen, zodat u kunt genieten van een warme en stille omgeving zonder afleiding.

Laag onderhoud

Het onderhoud van een traditioneel verwarmingssysteem kan een gedoe zijn, maar met een Airco verwarming is het een koud kunstje. Veel van onze modellen vereisen minimaal onderhoud, en sommige zijn zelfs uitgerust met zelfreinigende functies die ervoor zorgen dat het systeem soepel blijft werken. Dit betekent dat u zich kunt concentreren op het genieten van uw warme en gezellige omgeving zonder u zorgen te maken over onderhoudstaken.

Dubbele functionaliteit

Een van de grootste voordelen van aircoheaters is hun dubbele functionaliteit. Onze systemen kunnen worden gebruikt voor zowel koeling als verwarming, wat betekent dat u slechts één systeem nodig hebt om het hele jaar door comfort te bieden. Bovendien worden veel van onze modellen geleverd met ingebouwde ontvochtigers en ventilatoren, zodat u kunt genieten van schonere, gezondere lucht.

Esthetisch aantrekkelijk

Traditionele verwarmingssystemen kunnen omvangrijk en lelijk zijn en waardevolle ruimte innemen in uw huis of bedrijf. Airco verwarmingen daarentegen zijn strak en modern en ontworpen om naadloos op te gaan in uw interieur. Met IZI Cool kunt u kiezen uit een reeks stijlvolle modellen die uw bestaande interieurontwerp aanvullen.

Kosteneffectief

Tot slot is aircoheater een kosteneffectieve oplossing voor uw verwarmingsbehoeften. Onze systemen verbruiken niet alleen minder energie, ze gaan ook langer mee, vergen minder onderhoud en gaan minder snel stuk. Dit betekent dat u profiteert van besparingen op lange termijn en de gemoedsrust hebt dat uw verwarmingssysteem betrouwbaar en efficiënt is.

 • Wij bieden hoogwaardige airconditioningsystemen voor zowel woningen als bedrijven.
 • Onze systemen zijn energie-efficiënt, fluisterstil en onderhoudsarm.
 • Met dubbele functionaliteit, ingebouwde ontvochtigers en ventilatoren zorgen onze systemen voor gezondere lucht.
 • Onze modellen zijn verkrijgbaar in een reeks elegante en esthetische ontwerpen die passen bij uw interieur.
 • Investeer in airco verwarming voor een kosteneffectieve oplossing die langer meegaat en storingen voorkomt.
airco verwarming
airco verwarming

Beste airco voor thuis: Houd het koel en comfortabel met de beste airco voor thuis van IZI Cool. Onze topmodellen bieden efficiënte en betrouwbare koeling om de zomerhitte te verslaan.

Airco voor uw huis: Upgrade het comfort in uw huis met de airco van IZI Cool. Onze energiezuinige units zijn ontworpen om maximale koeling te bieden en tegelijkertijd uw energiekosten laag te houden.

Airco’s van IZI Cool: Ontdek onze selectie airco’s van IZI Cool. Onze units zijn gebouwd om lang mee te gaan met geavanceerde technologieën die zorgen voor efficiënte en effectieve koeling voor jouw huis.

Verwarmen en koelen met een airco: Blijf het hele jaar door comfortabel met een airco van IZI Cool. Onze units bieden zowel verwarmings- als koelopties, waardoor ze een veelzijdige en kosteneffectieve oplossing zijn voor jouw huis.

Nieuwe airco zonder buitenunit kopen: Neem afscheid van omvangrijke buitenunits met het assortiment airconditioners voor binnen van IZI Cool. Onze slanke en compacte ontwerpen zorgen voor efficiënte koeling zonder buitenunit.

Airconditioning kopen: Klaar om het koelsysteem van je huis te upgraden? Kijk dan niet verder dan IZI Cool. Onze selectie airco’s is ontworpen om de beste koelprestaties voor jouw huis te leveren.

Prijsofferte airco: Ontvang een persoonlijke prijsopgave voor een airco van IZI Cool. Ons team van experts kan je helpen bij het vinden van de perfecte unit voor jouw huis en een scherpe prijsopgave geven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.


De kou verjagen: 5 slimme oplossingen van Airco Heating.

Als eigenaren van IZI Cool weten wij hoe belangrijk het is om een comfortabele temperatuur in uw huis of werkomgeving te handhaven. Nu de winterkou zijn intrede doet, is het de perfecte tijd om de voordelen van airconditioningverwarming te overwegen. In dit artikel bekijken we de 5 slimste oplossingen die aircoheaters bieden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Energie-efficiëntie

Veel mensen denken dat een aircoheater leidt tot hogere energiekosten, maar dit is verre van de waarheid. Bij IZI Cool bieden we de meest energie-efficiënte oplossingen voor luchtverwarming op de markt. Onze monoblock-airco’s maken gebruik van innovatieve technologie waardoor ze op veel minder energie werken dan traditionele verwarmingssystemen. Met een IZI Cool airco geniet u van een warme, comfortabele omgeving zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een hogere energierekening.

Stille werking

Een van de belangrijkste aandachtspunten bij het kiezen van verwarmingsoplossingen is het geluidsniveau. Bij IZI Cool bieden we fluisterstille airconditioningsystemen. Onze systemen zijn ontworpen om te werken zonder storende geluiden of trillingen, zodat u ononderbroken kunt genieten van rust en stilte terwijl u warm blijft.

Dubbele functionaliteit

Airconditioning-verwarmingssystemen zijn niet alleen geschikt om u warm te houden in de wintermaanden, maar bieden ook een koelfunctie in de zomermaanden. Met IZI Cool heeft u het gemak van een systeem met twee functies, dat zowel verwarmings- als koelfuncties biedt. Dit vermindert niet alleen de behoefte aan twee afzonderlijke systemen, maar zorgt er ook voor dat u altijd een comfortabele omgeving hebt, ongeacht het seizoen.

Ontvochtiging en ventilatie

Naast verwarmen en koelen hebben sommige IZI Cool airconditioners ingebouwde ontvochtigings- en ventilatiefuncties. Ontvochtigers dragen bij aan een goede luchtkwaliteit en verminderen de kans op allergieën en andere luchtwegklachten. Ventilatiesystemen zorgen voor frisse lucht en verminderen het risico op vochtige ruimtes en schimmelvorming. Met IZI Cool krijgt u een complete oplossing die zorgt voor gezonde en aangename lucht in uw huis of werkomgeving.

Geschikt voor elke ruimte

Bij IZI Cool bieden we airconditioningoplossingen die geschikt zijn voor elke ruimte, of het nu gaat om een kleine kamer of een groot gebouw. Onze systemen zijn aanpasbaar en kunnen worden afgestemd op uw specifieke verwarmingseisen. Wat uw eisen ook zijn, onze experts kunnen u helpen de perfecte oplossing voor uw ruimte te vinden.

 • Energie-efficiënte en kosteneffectieve verwarmingsoplossing
 • Fluisterstille werking voor ongestoorde rust en stilte
 • Dubbele functie voor verwarmen en koelen
 • Ingebouwde ontvochtiging en ventilatie voor een gezonde luchtkwaliteit
 • Aanpasbare oplossingen voor elke ruimte

Kortom, airco heating biedt een slimme en handige verwarmingsoplossing die zowel kosteneffectief als energie-efficiënt is. Met IZI Cool kunt u genieten van het comfort en de luxe van een warme, gezellige omgeving zonder in te leveren op energieverbruik of gemoedsrust. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verwarmingsoplossingen en hoe u hiervan kunt profiteren.


Blijf gezellig deze winter: 7 voordelen van Airco-verwarming die u niet mag missen.

Bij IZI Cool geloven we dat iedereen het verdient om comfortabel en gezellig te zijn in zijn huis. Daarom bieden we onze hoogwaardige airco’s die uw huis niet alleen koelen, maar ook verwarmen. In dit artikel leggen we de zeven belangrijkste voordelen uit van een airco met verwarmingsfunctie voor uw huis.

Energie-efficiënt en kosteneffectief | airco verwarming

Onze airco’s zijn energie-efficiënt, wat betekent dat ze minder energie verbruiken, wat zich vertaalt in een lagere elektriciteitsrekening. Het installeren van een airco vermindert ook aanzienlijk de behoefte aan traditionele, energie-intensieve verwarmingssystemen, wat resulteert in kostenbesparingen op lange termijn.

Gezondere lucht

Onze units hebben ingebouwde luchtreinigers die een optimale vochtigheidsgraad handhaven en schadelijke verontreinigende stoffen zoals stof, allergenen en bacteriën verwijderen. Dit zorgt voor een gezondere leefomgeving en vermindert het risico op ademhalingsproblemen, vooral tijdens de wintermaanden wanneer de luchtkwaliteit binnenshuis de neiging heeft te verslechteren.

Stille werking

De dagen van luidruchtige airco’s zijn voorbij. Onze units werken fluisterstil, zodat u niet wordt gestoord door het gerommel van machines terwijl u zich thuis ontspant.

Geen externe unit nodig

Onze monoblock airco’s maken een externe unit overbodig, waardoor de installatie snel en eenvoudig is. U hoeft zich geen zorgen te maken over extra ruimte en omdat er geen externe unit nodig is, wordt de buitenkant van uw huis niet aangetast.

Verwarming en koeling in één | airco verwarming

Ons klimaatverwarmingssysteem biedt zowel verwarming als koeling in één unit, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor elk moment van het jaar. U hoeft niet te schakelen tussen twee aparte verwarmings- en koelsystemen, waardoor u tijd en geld bespaart.

D ontvochtigings- en ventilatiefuncties

Onze airco’s verwarmen en koelen niet alleen, maar hebben ook ingebouwde ontvochtigings- en ventilatiefuncties. Dit helpt stof, schimmel en meeldauw te verminderen zodat uw huis fris en schoon blijft aanvoelen.

Geschikt voor elke kamer | airco verwarming

Onze airco’s zijn geschikt voor installatie in huizen van elke grootte. Of het nu gaat om een klein appartement of een groot gezinshuis, onze units zijn ontworpen om zich aan te passen aan uw specifieke verwarmings- en koelingsbehoeften.

 • Bespaar geld op uw energierekening met onze energiezuinige units.
 • Adem schonere, gezondere lucht in met onze ingebouwde luchtreinigers.
 • Geniet van een stille omgeving met onze fluisterstille werking.
 • Bespaar ruimte en maak externe apparatuur overbodig met onze monoblock airco’s.
 • Blijf het hele jaar door comfortabel met onze verwarmings- en koelingsfuncties.
 • Houd uw huis fris en schoon met onze geïntegreerde ontvochtigings- en ventilatiefuncties.
 • Onze units zijn geschikt voor elk formaat woning, waardoor ze voor iedereen een geschikte oplossing zijn.

Bij IZI Cool zijn we er trots op airconditioners van hoge kwaliteit aan te bieden die zowel energie-efficiënt als kosteneffectief zijn. Onze airco’s hebben een aantal kenmerken die hen onderscheiden van conventionele verwarmingssystemen en zorgen voor een gezondere en comfortabelere leefomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en ga op weg naar behaaglijk, comfortabel wonen.

airco verwarming

FAQs Over luchtverhitters

Welkom bij IZI Cool, uw one-stop-shop voor al uw behoeften op het gebied van airco. Wij weten dat de keuze voor de perfecte airco een hele klus kan zijn. Daarom zijn we hier om al uw vragen over airco’s te beantwoorden. Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over airco’s:

Wat is een airconditioner?

Een airco heater is een airco die niet alleen koelt, maar ook verwarmt tijdens de koude maanden. Het is een systeem voor dubbel gebruik dat het hele jaar door aan al uw temperatuurbehoeften kan voldoen.

Hoe werkt een airco heater?

Airco-verwarming gebruikt warmtepomptechnologie om warmte aan de lucht te onttrekken en in de ruimte af te geven. Dezelfde technologie kan ook worden omgekeerd om tijdens de warmere maanden warmte aan de kamer te onttrekken.

Airco verwarming en koeling

Wat zijn de voordelen van aircoheater? | airco verwarming

Het belangrijkste voordeel van luchtverwarming is dat het een twee-in-één systeem is dat u geld kan besparen op installatie- en onderhoudskosten. Bovendien is aircoheater een energie-efficiënte oplossing die u geld kan besparen op elektriciteitskosten en uw ecologische voetafdruk kan verkleinen.

Moet ik een aparte eenheid voor de aircoheater installeren?

Nee. U hoeft geen aparte eenheid voor de aircoheater te installeren. Al onze airco’s zijn uitgerust met warmtepomptechnologie waardoor ze zowel kunnen koelen als verwarmen.

Kan de aircoheater in grote kamers worden gebruikt?

Ja. De meeste van onze luchtverwarmers zijn ontworpen voor gebruik in verschillende kamergroottes. Onze HVAC-specialisten kunnen u helpen bij het bepalen van de beste unitgrootte voor uw behoeften en een unit aanbevelen die efficiënt grotere ruimtes kan verwarmen en koelen.

Hoe onderhoud ik mijn airco heater? | airco verwarming

Regelmatig onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat uw airco heater efficiënt werkt. Wij raden u aan een jaarlijkse onderhoudsafspraak te maken met ons team van experts om uw unit in optimale conditie te houden.

Hoeveel kost een aircoheater?

De kosten van een luchtverwarmer variëren afhankelijk van de grootte, het merk en de kenmerken van de unit die u kiest. Bij IZI Cool bieden we concurrerende prijzen en onze HVAC-specialisten kunnen u helpen de perfecte unit te kiezen die binnen uw budget past.

Kortom, een aircoheater is een uitstekende investering om het hele jaar door het klimaat in uw huis of bedrijf te regelen. Bij IZI Cool bieden we hoogwaardige airco’s die energiezuinig, stil en onderhoudsvriendelijk zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze airco producten en diensten.

Hoe werkt de luchtverwarming IZI Cool?

Ons Airco verwarmingssysteem maakt gebruik van geavanceerde technologie die elke ruimte efficiënt en stil kan koelen en verwarmen. Het systeem werkt door warme of koude lucht te laten circuleren via een geavanceerde compressor die het energieverbruik optimaliseert en het geluidsniveau vermindert. Met dit innovatieve systeem heeft u geen externe unit nodig, waardoor de installatie eenvoudiger en sneller verloopt.

Kan ik het IZI Cool luchtverwarmingssysteem in elke ruimte of gebouw gebruiken?

Ja, natuurlijk! Onze luchtverwarmingssystemen zijn veelzijdig en kunnen in elke ruimte worden gebruikt, van kleine appartementen tot grote kantoorgebouwen. Wij bieden verschillende modellen met verschillende capaciteiten en functies, zoals ontvochtiger, ventilatie en afstandsbediening. Onze systemen zijn ook ontworpen om naadloos in elke interieurstijl te passen en dragen met hun elegante en moderne ontwerp bij aan uw comfort en welzijn.

Hoe energie-efficiënt zijn de luchtverwarmingssystemen van IZI Cool?

Onze luchtverwarmingssystemen behoren tot de meest energie-efficiënte op de markt, met hoge SEER- en EER-ratings om u te helpen uw energierekening te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Onze systemen gebruiken koelmiddel R-32, dat milieuvriendelijk is en een lager GWP heeft dan andere koelmiddelen. Bovendien hebben onze systemen slimme functies zoals bezettingssensoren, planning en geofencing die het energieverbruik optimaliseren zonder afbreuk te doen aan uw comfort.


Conclusie – De voordelen van het kiezen van IZI Cool voor uw airco en verwarming.

Als eigenaars van IZI Cool zijn wij er trots op de meest energie-efficiënte, gezonde en fluisterstille airco’s op de markt aan te bieden. Onze airco-verwarmingssystemen koelen niet alleen uw ruimte, maar leveren ook warmte wanneer u die nodig heeft, waardoor ze een geweldige investering zijn voor het hele jaar door comfort. Ons assortiment omvat airconditioners zonder buitenunit, monoblok airconditioners en airconditioners met een buitenunit en verwarming. We bieden ook modellen met ingebouwde ontvochtiger en ventilatie, zodat u altijd schone en droge lucht in uw kamers hebt.

Airco verwarming | voordelen

Kiest u voor IZI Cool, dan investeert u in hoogwaardige airco-verwarmingssystemen die geschikt zijn voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Of u nu uw huis of kantoor wilt koelen, onze systemen zijn geschikt voor elk gebouw, groot of klein. Bovendien maken onze regelmatige kortingen op beurzen of seizoensuitverkopen de aanschaf van een IZI Cool airco nog betaalbaarder.

 • Onze airco verwarmingssystemen zijn energiezuinig, wat resulteert in een lagere elektriciteitsrekening.
 • Onze units zijn fluisterstil en zorgen voor een stille ruimte
 • Onze systemen leveren zowel koeling als verwarming voor comfort het hele jaar door
 • Wij bieden een verscheidenheid aan modellen met ingebouwde ontvochtiger en ventilatie voor schonere lucht
 • Onze producten zijn geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik.

Bent u geïnteresseerd in een investering in een IZI Cool airconditioning verwarmingssysteem? Laat uw contactgegevens achter op onze pagina met prijsinformatie en een van onze vertegenwoordigers neemt binnenkort contact met u op. Bedankt dat u IZI Cool overweegt voor al uw airconditioningbehoeften.