Airco en verwarming met buitenunit

Blijf koel met de geavanceerde airconditioningsoplossingen van IZI Cool

Ontdek hoe de innovatieve airconditioners zonder buitenunit van IZI Cool uw leven koeler en comfortabeler kunnen maken.

Vertrouw op ons team van experts om u de perfecte koeloplossing te bieden die is afgestemd op uw behoeften en voorkeuren.

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over onze concurrerende prijzen, verschillende modellen en aanpassingsmogelijkheden.

Onze ervaren professionals geven u deskundig advies en helpen u een weloverwogen beslissing te nemen over uw airconditioningbehoeften.


Airco en verwarming met buitenunit
Airco en verwarming met buitenunit

Bij IZI Cool geven we er veel om onze klanten comfortabel en gezond te houden. Daarom garanderen we de hoogste kwaliteit airconditioning- en verwarmingsoplossingen die een fluisterstille omgeving creëren en tegelijkertijd vriendelijk zijn voor de planeet. We zijn er trots op al onze klanten in heel België een energie-efficiënte ervaring te bieden door alleen de beste airco’s te leveren. | Airco en verwarming met buitenunit

Of u nu een huiseigenaar bent die op zoek is naar een topklasse airco of een bedrijfseigenaar die op zoek is naar de ideale ventilatieoplossing, wij hebben precies wat u nodig hebt. Ons geweldige assortiment airco’s is uitgerust met een aantal geavanceerde functies zoals ontvochtigers en ventilatoren om ervoor te zorgen dat de atmosfeer in uw huis of kantoor gezond is. U kunt kiezen uit ons assortiment airco’s – sommige met externe units, andere zonder, zodat u de volledige controle heeft om de beste oplossing voor uw behoeften te vinden. | Airco en verwarming met buitenunit

Nieuwsgierig naar meer informatie? Vul op deze pagina uw contactgegevens in en een van onze medewerkers neemt binnenkort contact met u op.

Airco en verwarming met buitenunit

Ga van allergieën af en zeg hallo tegen schone lucht: hoe een buitenairco uw gezondheid kan verbeteren

Bij IZI Cool weten we hoe belangrijk schone lucht in huis is. Daarom bieden wij airconditioningsystemen waarvoor geen buitenunit nodig is. Met deze systemen vermindert u het risico op allergieën en andere ziekten die worden veroorzaakt door een slechte luchtkwaliteit binnenshuis. Laten we eens kijken hoe onze innovatieve technologie uw gezondheid kan helpen verbeteren.

Wat zijn de voordelen van een airco buiten?

Een airco zonder buitenunit biedt verschillende voordelen voor uw gezondheid en comfort. Zonder een lompe externe compressor zijn deze units stiller en energiezuiniger dan traditionele systemen. Ook kunt u uw ramen open laten staan, waardoor het risico van schimmelvorming door vochtige lucht binnenshuis afneemt. Ten slotte zorgen ze ervoor dat er geen stof of vuil binnenkomt via de buitenventilatie – een veel voorkomende bron van ziekteverwekkende deeltjes binnenshuis.

Verminder allergenen met onze innovatieve technologie

Onze outdoor airconditioners van IZI Cool zijn uitgerust met geavanceerde filtratietechnologieën om allergenen in uw huis te verminderen. Deze filters vangen pollen, huisstofmijt, huidschilfers van huisdieren en andere verontreinigende stoffen op voordat ze uw woonruimtes binnenkomen, waardoor allergische reacties en andere ademhalingsproblemen tot een minimum worden beperkt. Bovendien maken onze systemen gebruik van geavanceerde koeltechnologie om vochtophoping op oppervlakken zoals tapijten of gordijnen te voorkomen – een andere potentiële bron van allergenen in woningen.

Verbeter de luchtkwaliteit binnenshuis met een fluisterstille werking

Conventionele airco’s veroorzaken lawaai van de externe compressor – maar niet met IZI Cool. Onze innovatieve fluisterstille technologie zorgt ervoor dat u kunt genieten van koele temperaturen zonder extra geluidsoverlast in uw huis of tuin. Dit vermindert niet alleen het geluidsniveau, maar zorgt ook voor een gezond niveau van vochtigheid binnenshuis, wat essentieel is voor een gezonde ademhaling en een comfortabel binnenklimaat.

Conclusie: Gezond leven begint met schone lucht

Bij IZI Cool weten we dat gezond leven begint met schone lucht in onze huizen – dus laat ons u helpen uw lucht fris en schoon te houden. Onze betrouwbare en energie-efficiënte airco’s voor buiten helpen allergenen te verminderen en bieden het hele jaar door maximaal comfort. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen een gezondere omgeving te creëren in elke kamer van uw huis of kantoor.


Monoblock Airco | IZI Cool Airco Installateur: IZI Cool biedt eersteklas installatiediensten voor monoblock airco in België. Ons team van experts staat garant voor een snelle en probleemloze installatie met 100% klanttevredenheid.

Beste B2C oplossingen voor airco’s door IZI Cool: Op zoek naar de beste B2C airco oplossingen in België? Kijk dan niet verder dan IZI Cool. Ons team biedt gepersonaliseerde oplossingen op maat van jouw specifieke behoeften.

Beste airco installatie in België: Als het gaat om de installatie van airco’s in België, is IZI Cool de naam waarop je kunt vertrouwen. Onze getrainde professionals zorgen voor een naadloze installatie, ondersteund door een kwaliteitsgarantie.

Airco’s zonder buitenunit | faq: Nieuwsgierig naar airco’s zonder buitenunit? Onze experts van IZI Cool hebben een uitgebreide FAQ samengesteld om al je vragen te beantwoorden en je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

De beste airco zonder buitenunit: Kies IZI Cool voor de beste airco oplossingen zonder buitenunit. Wij bieden een breed scala aan producten die passen bij jouw specifieke behoeften, met deskundige installatie en uitzonderlijke service.

Hoeveel kost verwarmen met airco?: Maak je je zorgen over de kosten van verwarming met airco? IZI Cool helpt je om binnen je budget te blijven met kosteneffectieve oplossingen die optimale verwarming en koeling bieden.

Airco warme en koude lucht: Geniet het hele jaar door van comfort met onze oplossingen voor warme en koude lucht airconditioning. Bij IZI Cool helpen we je koel te blijven in de zomer en warm in de winter, met energiezuinige en betrouwbare systemen.


Hoe kiest u de perfecte outdoor airconditioner voor uw huis: Een stap-voor-stap gids

Bij IZI Cool helpen we onze klanten graag bij het kiezen van de beste airconditioning- en verwarmingsoplossingen voor hun huis. Ons doel is ervoor te zorgen dat u over een comfortabel en efficiënt koel- of verwarmingssysteem beschikt dat binnen uw budget past. Om u bij het keuzeproces te helpen, hebben we deze stap-voor-stap gids voor het kiezen van de perfecte buitenairconditioner voor uw huis samengesteld.

Bedenk hoeveel ruimte u beschikbaar hebt

De eerste stap bij het kiezen van een buitenairco is het zorgvuldig opmeten van uw beschikbare buitenruimte. Dit zal helpen bepalen welk type buitenunit het meest geschikt is voor uw behoeften. Als u weinig ruimte hebt, kunt u het beste kiezen voor een kleiner model dat niet te veel ruimte inneemt. Als u daarentegen over veel ruimte beschikt, zijn grotere modellen met een grotere capaciteit het overwegen waard.

Bereken uw budget

Bij het kiezen van een airco voor buiten moet u nagaan hoeveel geld u eraan kunt uitgeven. Zoals bij elke aankoop zijn er opties in alle prijsklassen, dus doe wat onderzoek en vergelijk verschillende apparaten voordat u er een kiest die aan uw behoeften voldoet zonder de bank te breken.

Bepaal of u een buitenunit nodig hebt of niet

Wanneer u een airconditioner voor buiten bij IZI Cool koopt, hebt u twee opties: units met of zonder buitenunit. Beide bieden efficiënte koel- en verwarmingsfuncties, maar de units met een buitenunit bieden hogere prestaties door hun grotere capaciteit en langere levensduur. Als u op lange termijn optimale prestaties wenst, is de keuze voor een unit met een buitenunit het overwegen waard, ook al is deze op voorhand duurder.

Bedenk welke functies voor u het belangrijkst zijn

Moderne airco’s zijn voorzien van een aantal functies om hun prestaties te verbeteren en ze energiezuiniger te maken. Niet alle apparaten bieden echter dezelfde functies, dus bij het kiezen van het juiste apparaat voor uw huis is het de moeite waard na te denken over welke functies, zoals ontvochtigings- en ventilatieopties, geluidsniveaus en energie-efficiëntiecijfers, enz. voor u het belangrijkst zijn. Zodra u weet welke kenmerken voor u het belangrijkst zijn, kunt u uw beslissing tussen de verschillende modellen daarop baseren.

Beoordeel uw behoeften op lange termijn

Wanneer u investeert in een airco voor buiten, zal het op de lange termijn lonen als u er een koopt die zowel aan uw huidige behoeften voldoet als aan uw toekomstige behoeften, mochten die zich na verloop van tijd voordoen. Bedenk bijvoorbeeld of de grootte van uw huis in de komende jaren kan veranderen (bv. extra kamers) of dat extra bewoners de eisen aan uw koel-/verwarmingssysteem zullen verhogen. Als u bij de aankoop rekening houdt met deze mogelijke veranderingen, is de kans groot dat het systeem aan de toekomstige eisen kan voldoen zonder dat er later extra uitgaven nodig zijn.

Lees testrapporten en win professioneel advies in

Voordat u beslist over de juiste airconditioner voor buiten, moet u recensies lezen van andere mensen die soortgelijke modellen hebben gebruikt, zodat u een idee krijgt van wat zij er wel en niet goed aan vonden; zo krijgt u een beter algemeen beeld van de sterke en zwakke punten van elk model voordat u beslist over het meest geschikte model.

Professioneel advies van gekwalificeerde deskundigen die weten hoe deze systemen werken zal u ook helpen tijd en geld te besparen, omdat zij u kunnen informeren over kritische details die mogelijk ontbreken bij bepaalde modellen, of bepaalde aspecten die alleen relevant zijn bij het installeren van bepaalde soorten apparatuur, enz.

Koop en geniet

Als alles is overwogen en al het nodige onderzoek is gedaan, komt er eindelijk een moment waarop alles op zijn plaats valt: de aankoop zelf.

Bij IZI Cool streven wij ernaar onze klanten niets dan kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen aan te bieden, samen met een uitzonderlijke klantenservice, zodat zij er zeker van kunnen zijn dat zij een verantwoorde investeringsbeslissing hebben genomen bij de keuze van hun nieuwe airconditioners voor buiten.

Airco en verwarming met buitenunit

Transformeer uw ruimte in een comfortabele oase met een airco

Bij IZI Cool willen we van elke woning en werkplek een oase van comfort maken, ongeacht de buitentemperatuur. Daarom bieden wij airco’s die niet alleen energiezuinig zijn, maar ook superieure gezondheidsvoordelen bieden en fluisterstil zijn. Met onze units kunt u uw kamer zonder zorgen zowel verwarmen als koelen.

Airco zonder buitenunit

Als u op zoek bent naar een onopvallende maar moderne oplossing voor uw koelbehoeften, dan is een van onze airco’s zonder buitenunit wellicht precies wat u zoekt. Dankzij geavanceerde technologie kunnen deze stijlvolle modellen elke ruimte op de juiste temperatuur brengen zonder het gedoe van onaantrekkelijke en omvangrijke buitenunits.

Hoge kwaliteit voor consumenten en professionals

IZI Cool streeft ernaar producten van topkwaliteit te leveren die voldoen aan de behoeften van zowel consumenten als bedrijven. Of u nu een koele atmosfeer nodig heeft voor uw woon- of kantoorruimte, ons assortiment airco’s kan het optimale resultaat leveren. Onze betrouwbaarheid in het leveren van betrouwbare koeloplossingen onderscheidt ons van andere bedrijven op dit gebied.

Ontvochtigers en geïntegreerde ventilatie

Onze airco’s gaan verder dan dat om u het hele jaar door comfortabel te houden. Sommige modellen zijn uitgerust met een ontvochtiger die samenwerkt met het ventilatiesysteem om uw kamers fris en gezond te houden! Geen benauwde of vochtige dagen meer – alleen fris comfort van onze efficiënte airco’s.

Energie-efficiëntie

Bij ons bedrijf weten we hoe belangrijk energie-efficiëntie voor u is. Daarom zijn onze airco’s speciaal ontworpen voor uw behoeften – ze zijn ontworpen voor maximale efficiëntie, zodat u die vervelende rekeningen kunt verlagen terwijl u het milieu beschermt.

Gezond en fluisterstil

Bij IZI Cool streven we ernaar airco’s te leveren die niet alleen energiezuinig, maar ook gezond en fluisterstil zijn. Onze technologisch geavanceerde filters verwijderen schadelijke stoffen en allergenen uit de atmosfeer, zodat u comfortabel kunt ademen terwijl u geniet van een koele ruimte.

Transformeer uw kamer vandaag nog

Wacht niet langer! Creëer uw eigen knusse paradijs met IZI Cool airco’s. Hoe het weer buiten ook is, u kunt toch genieten van een verfrissend en gezond binnenklimaat. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze geweldige reeks producten en diensten – begin vandaag nog met het transformeren van uw ruimte.

Airco en verwarming met buitenunit
Airco en verwarming met buitenunit

Vragen over airco zonder buitenunit

Bieden jullie airco’s aan zonder buitenunit?

Ja, IZI Cool levert en installeert de meest energiezuinige, gezonde en fluisterstille airco’s van België – zowel met als zonder buitenunit. Wij bieden ook modellen met ingebouwde ontvochtiger en ventilatie.

Wat zijn de voordelen van een airco zonder buitenunit?

Met een airco zonder buitenunit is er geen aparte ruimte nodig voor de externe component, wat een aanzienlijke energiebesparing oplevert. Omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over een externe component, is er ook minder slijtage aan uw HVAC-systeem. Bovendien zijn deze systemen veel stiller dan traditionele airco’s met een buitenunit omdat er geen externe component is.

Hoeveel kosten airco’s zonder buitenunit?

De kosten van airco’s zonder buitenunit kunnen sterk variëren, afhankelijk van grootte, kenmerken, merk en meer. Een algemene vuistregel is echter dat u tussen de 2 en 4% minder betaalt dan voor een vergelijkbaar model van de concurrent waarbij de buitenunit in de prijs is inbegrepen.

Zijn er nog andere voordelen van een airco zonder buitenunit?

Ja – ze zijn niet alleen energie-efficiënter en nemen minder ruimte in dan conventionele airco’s met een buitenunit, maar ze zijn ook gemakkelijker te installeren omdat ze geen buitencomponenten hebben. In vergelijking met modellen met buitenunits kan het zijn dat uw installateur of technicus aanzienlijk minder tijd nodig heeft voor de installatie.

Airco en verwarming met buitenunit | Info

Bevatten alle modellen een ontvochtiger en ventilatie?

Nee – niet alle modellen hebben een ingebouwde ontvochtiger en ventilatie, maar veel modellen wel. Controleer zorgvuldig de productspecificaties alvorens te kopen als deze functie voor u belangrijk is. Sommige bedrijven passen hun aanbod zelfs aan de behoeften van de klant aan. Informeer dus of u geïnteresseerd bent in extra functies zoals ontvochtiging en ventilatie.

Zijn er beperkingen voor waar ik mijn airco zonder buitenunit kan installeren?

In het algemeen niet – maar de plaatselijke voorschriften kunnen variëren, dus het is belangrijk deze te controleren voordat u een beslissing neemt. In het algemeen echter zijn de meeste raamloze, aan de muur gemonteerde airco’s ideaal voor ruimtes waar de ruimte beperkt is, maar waar toch koelcapaciteit nodig is (bijv. flats).

Biedt IZI Cool airco’s aan zonder buitenunit?

Ja, wij bieden airconditioningsystemen aan waarvoor geen buitenunit nodig is voor de installatie. Onze systemen zijn ontworpen om krachtig en toch ruimtebesparend te zijn.

Wat zijn de voordelen van een airco zonder buitenunit?

Airco’s zonder buitenunit bieden tal van voordelen, zoals een lager geluidsniveau, eenvoudigere installatie en onderhoud, een betere energie-efficiëntie en ruimtebesparende oplossingen.

Biedt IZI Cool extra diensten bij de installatie van airco’s zonder buitenunit

Ja. Bij IZI Cool bieden we een breed scala aan aanvullende diensten, waaronder hulp bij de installatie, oplossingen voor systeemoptimalisatie en maatwerk, technische ondersteuning en regelmatige onderhoudscontroles.


Kortom, IZI Cool gaat er prat op de beste energiezuinige, gezonde en stille airco’s op de markt aan te bieden. Onze binnenunits zijn perfect voor wie een strakke en discrete uitstraling wil. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het missen van extra functies – onze airco’s worden geleverd met uitgebreide opties zoals ontvochtigings- en ventilatie-instellingen, waardoor ze uiterst veelzijdig zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Airco en verwarming zonder buitenunit

Als pionier op het gebied van energiebesparende airconditioningtechnologieën streven wij ernaar onze klanten de meest geavanceerde oplossingen te bieden. Als u meer wilt weten over wat wij te bieden hebben, laat dan hier uw contactgegevens achter zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van het perfecte airco systeem voor uw huis of bedrijf dat aan al uw eisen voldoet. We horen graag van u.